A spanyol Armada

Roger Whiting - A spanyol Armada

A spanyol invázió fenyegető veszélyt jelentett Erzsébet uralkodásának nagy része alatt, mely 1588- ban, az Armada kihajózásával érte el tetőfokát. A hadjárat kudarca jelentősen növelte a királynő népszerűségét népe körében, s igen súlyosan megrendítette II. Fülöp hírnevét. Milyen okok vezettek az Armada megépítéséhez, s kihajózása véget vetett-e az angol-spanyol háborúnak? Roger Whiting részletesen bemutatja a spanyol inváziós előkészületeket s az annak megakadályozására tett angol lépéseket. Szól az Armada csatáiról és a hadjárat ijesztő utóhatásairól, amikor a spanyol flottának alig a fele jutott haza Spanyolországba.

A könyv olvasmányos formában számol be Anglia haditengerészeti történelmének egyik legjelentősebb eseményéről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A spanyol Armada ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A spanyol Armada ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789637054464
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2112875 / 1018803
  Translator:


  TAGS:
  Online A spanyol Armada ebook, könyvet A spanyol Armada FB2, Download A spanyol Armada PDF , Download A spanyol Armada MOBI, Online A spanyol Armada könyvet, ingyenes letöltések A spanyol Armada IPhone, Online könyvet A spanyol Armada PDF, ingyenes A spanyol Armada DJVU, ingyenes letöltések A spanyol Armada TXT, letöltések A spanyol Armada RTF, Online A spanyol Armada FB2 , e-könyvet A spanyol Armada letöltések TXT, ingyenes A spanyol Armada letöltések könyvet, e-könyvet A spanyol Armada download MOBI, letöltések A spanyol Armada IPad, olvas A spanyol Armada MOBI, olvas A spanyol Armada DOC, ingyenes A spanyol Armada AWZ, Download e-könyvet A spanyol Armada iPad , ingyenes A spanyol Armada DJVU, Download A spanyol Armada e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A spanyol Armada DVD, olvas A spanyol Armada TXT, Book A spanyol Armada letöltések DJVU, A spanyol Armada letöltések könyvet ingyenes, A spanyol Armada letöltések könyvet pdf ingyenes, A spanyol Armada pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A spanyol Armada pdf ingyenes, A spanyol Armada letöltések könyvet epub ingyenes, A spanyol Armada ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply