A sóvárgás démona


Tanulhatunk bármit a drogosoktól? Tudjuk egyáltalán, közülünk hányan szenvedélybetegek? A munkamániát még most is gyakran erénynek tekintjük, az alkohol-, nikotin- vagy internetfüggőség, a szex- vagy vásárlásmánia, az étkezési zavarok a normális társadalomban sem ritka jelenségek. Vajon mi bajunk az életünkkel, hogy önmérgezéssel próbálunk enyhülést találni? Miért olyan nehéz megszabadulni rossz szokásainktól még akkor is, ha azok egészségünket vagy az emberi kapcsolatainkat veszélyeztetik? A sóvárgás démonában Máté Gábor, a világhírű tudós a klinikai tapasztalatok és a legfrissebb tudományos eredmények segítségével elemzi a függőségeket, és segíteni próbál, hogy felszabadulhassunk az érzelmeinket és viselkedésünket uraló erők alól. – Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg drogklinikákon és egészségügyi központokban végzi munkáját. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sóvárgás démona ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sóvárgás démona ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  632
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9789633101278
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2231033 / 1085631
  Translator:


  TAGS:
  Online A sóvárgás démona ebook, könyvet A sóvárgás démona FB2, Download A sóvárgás démona PDF , Download A sóvárgás démona MOBI, Online A sóvárgás démona könyvet, ingyenes letöltések A sóvárgás démona IPhone, Online könyvet A sóvárgás démona PDF, ingyenes A sóvárgás démona DJVU, ingyenes letöltések A sóvárgás démona TXT, letöltések A sóvárgás démona RTF, Online A sóvárgás démona FB2 , e-könyvet A sóvárgás démona letöltések TXT, ingyenes A sóvárgás démona letöltések könyvet, e-könyvet A sóvárgás démona download MOBI, letöltések A sóvárgás démona IPad, olvas A sóvárgás démona MOBI, olvas A sóvárgás démona DOC, ingyenes A sóvárgás démona AWZ, Download e-könyvet A sóvárgás démona iPad , ingyenes A sóvárgás démona DJVU, Download A sóvárgás démona e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sóvárgás démona DVD, olvas A sóvárgás démona TXT, Book A sóvárgás démona letöltések DJVU, A sóvárgás démona letöltések könyvet ingyenes, A sóvárgás démona letöltések könyvet pdf ingyenes, A sóvárgás démona pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sóvárgás démona pdf ingyenes, A sóvárgás démona letöltések könyvet epub ingyenes, A sóvárgás démona ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply