A sors könyve

 - A sors könyve

Jelen írás olyan ezoterikus titkot rejt, amit ősidőktől adnak tovább egymásnak az egyes nemzedékek. A mű egykor Napóleonnak és feleségének, Jozefinnek a kezébe került, és a császár halála után nyilvánosságra hozták.
A jövendölések ma épp olyan időszerűek, mint ötezer évvel ezelőtt. E ténynek köszönhető, hogy a könyvet az elmúlt kétszáz évben újra és újra kiadták. A kérdések az egész világegyetemre, minden kultúrára és korszakra vonatkoznak. Az új változat a XXI. századot érintő stílusbeli változásokra irányítja a figyelmet, aminek köszönhetően mindenki útmutatást kaphat, akinek a fejlődéséhez erre szüksége van.
A XIX. század elején az egyiptomi és más jóslási módszerek újra felfedezésének hulláma söpört végig Európán. Ez volt az első alkalom, amikor nyilvánosság elé kerültek az úgynevezett titkos tanok. Nem meglepő tehát, hogy egy olyan mű, mint a jóslat, egy pillanat leforgása alatt bestsellerré vált. És minden élethelyzetben segítségül hívhatjuk.
A könyv minden társadalmi réteg számára kínálja válaszait a feltett kérdésekre, és bölcs tanácsai hasznos segítséget jelentenek a jövőben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sors könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sors könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  89
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  114 gr
  ISBN:
  9789639654648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203920 / 1059158
  Translator:


  TAGS:
  Online A sors könyve ebook, könyvet A sors könyve FB2, Download A sors könyve PDF , Download A sors könyve MOBI, Online A sors könyve könyvet, ingyenes letöltések A sors könyve IPhone, Online könyvet A sors könyve PDF, ingyenes A sors könyve DJVU, ingyenes letöltések A sors könyve TXT, letöltések A sors könyve RTF, Online A sors könyve FB2 , e-könyvet A sors könyve letöltések TXT, ingyenes A sors könyve letöltések könyvet, e-könyvet A sors könyve download MOBI, letöltések A sors könyve IPad, olvas A sors könyve MOBI, olvas A sors könyve DOC, ingyenes A sors könyve AWZ, Download e-könyvet A sors könyve iPad , ingyenes A sors könyve DJVU, Download A sors könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sors könyve DVD, olvas A sors könyve TXT, Book A sors könyve letöltések DJVU, A sors könyve letöltések könyvet ingyenes, A sors könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A sors könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sors könyve pdf ingyenes, A sors könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A sors könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply