A sors könyve


Hat perc múlva egyikünk meghal. Ez a sorsunk. Nem is sejtjük. Így mesél Wes Holloway, az egykor öntelt és ambiciózus elnöki segéd arról a napról, amely örökre megváltoztatta az életét. Azon a július negyedikén Wes beültette az elnök legrégibb barátját, Ron Boyle-t az elnöki limuzinba. Az utazás végére Wes maradandó sérüléseket szenvedett, Boyle pedig meghalt egy őrült merénylő áldozataként. Nyolc évvel később Wes felismeri Boyle-t Malajziában, épen és egészségesen. Abban a pillanatban Wesnek lehetősége nyílik, hogy felülírja élete legrosszabb napját. Megpróbálja kideríteni, mi is történt valójában; ennek során egy évtizedes elnöki keresztrejtvényre bukkan, titokzatos tényekre, amelyek a szabadkőművesek történetében gyökereznek, és egy kétszáz éves kódra, melyet Thomas Jefferson alkotott. De Wes arra nem jön rá, hogy a sors könyve mindenki titkait őrzi. Különösen azokat, amelyekért érdemes meghalni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sors könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sors könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  538
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789636890643
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154854 / 1033973
  Format:


  TAGS:
  Online A sors könyve ebook, könyvet A sors könyve FB2, Download A sors könyve PDF , Download A sors könyve MOBI, Online A sors könyve könyvet, ingyenes letöltések A sors könyve IPhone, Online könyvet A sors könyve PDF, ingyenes A sors könyve DJVU, ingyenes letöltések A sors könyve TXT, letöltések A sors könyve RTF, Online A sors könyve FB2 , e-könyvet A sors könyve letöltések TXT, ingyenes A sors könyve letöltések könyvet, e-könyvet A sors könyve download MOBI, letöltések A sors könyve IPad, olvas A sors könyve MOBI, olvas A sors könyve DOC, ingyenes A sors könyve AWZ, Download e-könyvet A sors könyve iPad , ingyenes A sors könyve DJVU, Download A sors könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sors könyve DVD, olvas A sors könyve TXT, Book A sors könyve letöltések DJVU, A sors könyve letöltések könyvet ingyenes, A sors könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A sors könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sors könyve pdf ingyenes, A sors könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A sors könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply