A soproni ötvös

Lipták Gábor - A soproni ötvös

Lipták Gábor új könyvében folytatja A sümegi fazekasban megkezdett munkáját: régi mára nagyobbrészt már kihalt vagy átalakult szakmákat élesztget. Hat hosszabb lélegzetű, fordulatos, romantikus meseszövésű és hangvételű elbeszélésben eleveníti föl a céhes Magyarország ötvöseinek, kőfaragóinak, kádárjainak, szíjgyártóinak, sörfőző legényeinek dolgos hétköznapjait. Hatalmas ismeretanyagot dolgoz fel szinte teljes képet kaphat az olvasó a XVI-XIX. századi magyar céhes ipar eszközeiről, szervezetéről, emberi és tárgyi világáról. Méltán tarthat igényt e kötet nemcsak az ifjúság, de az idősebb korosztály érdeklődésére is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A soproni ötvös ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A soproni ötvös ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  15 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  329
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631134997
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1984
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A soproni ötvös ebook, könyvet A soproni ötvös FB2, Download A soproni ötvös PDF , Download A soproni ötvös MOBI, Online A soproni ötvös könyvet, ingyenes letöltések A soproni ötvös IPhone, Online könyvet A soproni ötvös PDF, ingyenes A soproni ötvös DJVU, ingyenes letöltések A soproni ötvös TXT, letöltések A soproni ötvös RTF, Online A soproni ötvös FB2 , e-könyvet A soproni ötvös letöltések TXT, ingyenes A soproni ötvös letöltések könyvet, e-könyvet A soproni ötvös download MOBI, letöltések A soproni ötvös IPad, olvas A soproni ötvös MOBI, olvas A soproni ötvös DOC, ingyenes A soproni ötvös AWZ, Download e-könyvet A soproni ötvös iPad , ingyenes A soproni ötvös DJVU, Download A soproni ötvös e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A soproni ötvös DVD, olvas A soproni ötvös TXT, Book A soproni ötvös letöltések DJVU, A soproni ötvös letöltések könyvet ingyenes, A soproni ötvös letöltések könyvet pdf ingyenes, A soproni ötvös pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A soproni ötvös pdf ingyenes, A soproni ötvös letöltések könyvet epub ingyenes, A soproni ötvös ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply