A solentinamei evangélium

Ernesto Cardenal - A solentinamei evangélium

A solentinamei szigetek a nagy kiterjedésű Nicaragua-tó egyik festői szépségű szigetcsoportja. Ernesto Cardenal, a pap-költő, a nicaraguai forradalmi kormány kultuszminisztere itt, az egyik szigeten épült templom tövében alapította meg 1965-ben katolikus kolóniáját, ahol a helybeli parasztoknak és halászoknak evangéliumot hirdetett, és a felolvasott passzusokat a hívőkkel együtt vitatta meg. A "felszabadítási teológia" szellemében fogant beszélgetések a vallás és a forradalom sajátosan latin-amerikai összefonódásának izgalmas dokumentumai. Kötetünk ezekből az érdekes, olykor meghökkentő, rögtönzött és kollektív bibliamagyarázatokból ad válogatást. Cardenal híressé vált kolóniája 1977-ig állt fenn; ekkor Somoza gárdistái felszámolták a solentinamei közösséget; a beszélgetések több résztvevője azóta elesett a nicaraguai felszabadító harcokban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A solentinamei evangélium ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A solentinamei evangélium ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  524
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631404862
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A solentinamei evangélium ebook, könyvet A solentinamei evangélium FB2, Download A solentinamei evangélium PDF , Download A solentinamei evangélium MOBI, Online A solentinamei evangélium könyvet, ingyenes letöltések A solentinamei evangélium IPhone, Online könyvet A solentinamei evangélium PDF, ingyenes A solentinamei evangélium DJVU, ingyenes letöltések A solentinamei evangélium TXT, letöltések A solentinamei evangélium RTF, Online A solentinamei evangélium FB2 , e-könyvet A solentinamei evangélium letöltések TXT, ingyenes A solentinamei evangélium letöltések könyvet, e-könyvet A solentinamei evangélium download MOBI, letöltések A solentinamei evangélium IPad, olvas A solentinamei evangélium MOBI, olvas A solentinamei evangélium DOC, ingyenes A solentinamei evangélium AWZ, Download e-könyvet A solentinamei evangélium iPad , ingyenes A solentinamei evangélium DJVU, Download A solentinamei evangélium e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A solentinamei evangélium DVD, olvas A solentinamei evangélium TXT, Book A solentinamei evangélium letöltések DJVU, A solentinamei evangélium letöltések könyvet ingyenes, A solentinamei evangélium letöltések könyvet pdf ingyenes, A solentinamei evangélium pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A solentinamei evangélium pdf ingyenes, A solentinamei evangélium letöltések könyvet epub ingyenes, A solentinamei evangélium ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply