A sógun I-II.


Jonn Blackthorne, egy holland kereskedelmi hajó angol kormányosa véletlenül partra vetődik Japánban, amikor egy tomboló viharkövetkeztében hajója – a skorbut sújtotta legénységgel a fedélzeten – megfeneklik egy sziklazátonyon. Amikor magához tér, gyönyörű ámde idegen és ellenséges világban találja magát. A magas, szőke hajú, kék szemű európai nem is különbözhetne jobban az alacsony kifinomult modorú, ugyanakkor halálosan veszedelmes japánoktól. A nyelv nem az egyetlen akadály, amit le kell győznie. Miközben megkezdi hosszú utazását az ismeretlen kultúra kibékíthetetlennek látszó ellentétekkel teli univerzumában, egyszerre döbbenti meg a nép konyörtelen brutalitása, és töltik el ámulattal a XVII. századi Japán bizarr és lenyűgöző csodái. Sok küszködés és konfliktus árán megtanul japánként élni, és eközben beleszeret a szépséges férjes asszonyba, Marikóba. Páratlan érzékenységgel és finomsággal ábrázolt tragikus szerelmük hátterét az országot feldúló polgárháborúk adják, melyeknek Blackthorne is hamarosan aktív résztvevője lesz a kivételes emberséggel és zsenialitással megáldott vezető, Toranaga oldalán.
Ez a mesterien megírt regény a becsületről, a szerelemről, a kötelességről, valamint a Kelet és a Nyugat találkozásáról szóló lenyűgöző epikus mese, mely igaz leckét ad mindarról, ami nemes, s amiért élni és meghalni érdemes. Richard Chamberlain főszereplésével világhírű filmsorozat készült a kötet alapján.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sógun I-II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sógun I-II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  1212
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1500 gr
  ISBN:
  9789639492875
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2145640 / 1031164
  Series:


  TAGS:
  Online A sógun I-II. ebook, könyvet A sógun I-II. FB2, Download A sógun I-II. PDF , Download A sógun I-II. MOBI, Online A sógun I-II. könyvet, ingyenes letöltések A sógun I-II. IPhone, Online könyvet A sógun I-II. PDF, ingyenes A sógun I-II. DJVU, ingyenes letöltések A sógun I-II. TXT, letöltések A sógun I-II. RTF, Online A sógun I-II. FB2 , e-könyvet A sógun I-II. letöltések TXT, ingyenes A sógun I-II. letöltések könyvet, e-könyvet A sógun I-II. download MOBI, letöltések A sógun I-II. IPad, olvas A sógun I-II. MOBI, olvas A sógun I-II. DOC, ingyenes A sógun I-II. AWZ, Download e-könyvet A sógun I-II. iPad , ingyenes A sógun I-II. DJVU, Download A sógun I-II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sógun I-II. DVD, olvas A sógun I-II. TXT, Book A sógun I-II. letöltések DJVU, A sógun I-II. letöltések könyvet ingyenes, A sógun I-II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A sógun I-II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sógun I-II. pdf ingyenes, A sógun I-II. letöltések könyvet epub ingyenes, A sógun I-II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply