A Sivatag Lándzsája – puhakötés


Az emberiség számára bealkonyodott. Az éjszakát vérengző démonok uralják, amik a világ egyre fogyatkozó népességére vadásznak. Az emberek kénytelenek már-már feledésbe merült mágikus jelek védelmébe húzódni. A legendák szerint élt egyszer egy Szabadító, egy nagy tábornok, akinek sikerült az egész emberiséget egyetlen sereggé kovácsolnia, és így legyőznie a démonokat. Vajon a Szabadító visszatérte is csak egy legenda volna? Talán nem. Ahmann Jardirnak, a sivatag harcosának sikerült Krázia törzseit egy démonölő sereggé egyesítenie. A férfi SharDama Kának, azaz Szabadítónak kiáltotta ki magát, és két ősi kincs, egy lándzsa és egy korona is a birtokában van, amikkel alátámasztotta hatalmát. Az északi népek viszont a saját Szabadítójukban hisznek: a Rovásemberben, egy sötét, félelmetes idegenben. Egykor a SharDama Ka és a Rovásember barátok voltak, most viszont halálos ellenségek. Miközben a régi szövetségek próbatétel elé kerülnek, és új barátságok jönnek létre, mindenki előtt rejtve marad egy új démonfaj érkezése, ami sokkal ravaszabb és halálosabb, mint bármi, amivel az emberek mindeddig találkoztak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  839
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  662 gr
  ISBN:
  9789633739426
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2580094 / 1140484
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Sivatag Lándzsája – puhakötés ebook, könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés FB2, Download A Sivatag Lándzsája – puhakötés PDF , Download A Sivatag Lándzsája – puhakötés MOBI, Online A Sivatag Lándzsája – puhakötés könyvet, ingyenes letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés IPhone, Online könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés PDF, ingyenes A Sivatag Lándzsája – puhakötés DJVU, ingyenes letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés TXT, letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés RTF, Online A Sivatag Lándzsája – puhakötés FB2 , e-könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések TXT, ingyenes A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések könyvet, e-könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés download MOBI, letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés IPad, olvas A Sivatag Lándzsája – puhakötés MOBI, olvas A Sivatag Lándzsája – puhakötés DOC, ingyenes A Sivatag Lándzsája – puhakötés AWZ, Download e-könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés iPad , ingyenes A Sivatag Lándzsája – puhakötés DJVU, Download A Sivatag Lándzsája – puhakötés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Sivatag Lándzsája – puhakötés DVD, olvas A Sivatag Lándzsája – puhakötés TXT, Book A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések DJVU, A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések könyvet ingyenes, A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések könyvet pdf ingyenes, A Sivatag Lándzsája – puhakötés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Sivatag Lándzsája – puhakötés pdf ingyenes, A Sivatag Lándzsája – puhakötés letöltések könyvet epub ingyenes, A Sivatag Lándzsája – puhakötés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply