A sivatag aranya

Zane Grey - A sivatag aranya

A vadnyugati irodalom egyik legnagyobb alakja 1872-ben született az ohioi Zanesville-ben. Tinédzser korában kiváló baseball játékos volt, ezért ösztöndíjat nyert a Pennsylvania Egyetemre. Fogorvosi diplomát szerzett és New Yorkban kezdett praktizálni. Harminc éves korában azonban rájött, hogy nem boldog, ő író akar lenni. Első regényét, a Betty Zanet-t 1904-ben írta, de elsőre nem talált rá kiadót. Ekkor nyugatra költözött és folytatta az írást. Sorra jelentek meg regényei különösebb visszhang nélkül. 1910-ben érte el az első komolyabb írói sikerét a Sivatag öröksége (The Heritage ofthc Dcsert) kiadásával. Ettől kezdve már befutott írónak számított és sorra megjelent könyvei sikert sikerre halmoztak. Családjával a californiai Akadenába költözött, ahonnan minden évben kirándulásokat tett nyugacra, könyvei színhelyére és horgászni járt az Atlanti-óceánra. 1939-ben váratlanul szívrohamban hunyt el. Haláláig közel kilencven könyvet írt, röbbségében western-t, de kilenc könyvet  horgászkalandjainak szentelt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sivatag aranya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sivatag aranya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789639783010
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2165175 / 1037939
  Series:


  TAGS:
  Online A sivatag aranya ebook, könyvet A sivatag aranya FB2, Download A sivatag aranya PDF , Download A sivatag aranya MOBI, Online A sivatag aranya könyvet, ingyenes letöltések A sivatag aranya IPhone, Online könyvet A sivatag aranya PDF, ingyenes A sivatag aranya DJVU, ingyenes letöltések A sivatag aranya TXT, letöltések A sivatag aranya RTF, Online A sivatag aranya FB2 , e-könyvet A sivatag aranya letöltések TXT, ingyenes A sivatag aranya letöltések könyvet, e-könyvet A sivatag aranya download MOBI, letöltések A sivatag aranya IPad, olvas A sivatag aranya MOBI, olvas A sivatag aranya DOC, ingyenes A sivatag aranya AWZ, Download e-könyvet A sivatag aranya iPad , ingyenes A sivatag aranya DJVU, Download A sivatag aranya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sivatag aranya DVD, olvas A sivatag aranya TXT, Book A sivatag aranya letöltések DJVU, A sivatag aranya letöltések könyvet ingyenes, A sivatag aranya letöltések könyvet pdf ingyenes, A sivatag aranya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sivatag aranya pdf ingyenes, A sivatag aranya letöltések könyvet epub ingyenes, A sivatag aranya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply