A Siló – Wool 5. – A hajótörött


Mialatt a silóban folytatódik a bernardi zsarnokság ellen lázadók élethalálharca, Juliette és Solo a szomszédos gigászi építményben azon küszködik, hogy valami módon kapcsolatot teremtsen a lázadókkal. Tudatniuk kell velük, hogy nem az ő silójuk az egyetlen, s rajtuk kívül is maradtak még a Földön emberek. Bernard ifjú választottja és kijelölt utódja, Lucas arra ítéltetett, hogy a siló titkos könyvtárában megismerkedjen a múlttal az emberiség sorsának tragikusra fordulásával , ám miután folyamatos rádiókapcsolatban áll Juliette-tel, a kettejük közt kialakuló érzelmi kapcsolat megakadályozza abban, hogy feltétel nélküli hűséggel kövesse Bernard utasításait. Ahhoz azonban gyenge, hogy nyíltan szembeszálljon a zsarnokkal Juliette eközben gigászi küzdelmet folytat azért, hogy megszabadítsa a szomszédos siló alsó szintjeit a talajvíztől, s később újabb túlélőkre bukkan, akik kísértetként tengetik napjaikat a hatalmas épületben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789633737385
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2503469 / 1117153
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött ebook, könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött FB2, Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött PDF , Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött MOBI, Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött könyvet, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött IPhone, Online könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött PDF, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött DJVU, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött TXT, letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött RTF, Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött FB2 , e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések TXT, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések könyvet, e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött download MOBI, letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött IPad, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött MOBI, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött DOC, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött AWZ, Download e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött iPad , ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött DJVU, Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött DVD, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött TXT, Book A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések DJVU, A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések könyvet ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések könyvet pdf ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött pdf ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött letöltések könyvet epub ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply