A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla


Mialatt a silóban folytatódik a bernardi zsarnokság ellen lázadók élethalálharca, Juliette és Solo a szomszédos gigászi építményben azon küszködik, hogy valami módon kapcsolatot teremtsen a lázadókkal. Tudatniuk kell velük, hogy nem az ő silójuk az egyetlen, s rajtuk kívül is maradtak még a Földön emberek. Bernard ifjú választottja és kijelölt utódja, Lucas arra ítéltetett, hogy a siló titkos könyvtárában megismerkedjen a múlttal az emberiség sorsának tragikusra fordulásával, ám miután folyamatos rádiókapcsolatban áll Juliette-tel, a kettejük közt kialakuló érzelmi kapcsolat megakadályozza abban, hogy feltétel nélküli hűséggel kövesse Bernard utasításait. Ahhoz azonban gyenge, hogy nyíltan szembeszálljon a zsarnokkal Juliette eközben gigászi küzdelmet folytat azért, hogy megszabadítsa a szomszédos siló alsó szintjeit a talajvíztől, s később újabb túlélőkre bukkan, akik kísértetként tengetik napjaikat a hatalmas épületben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789633737392
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2503470 / 1117154
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla ebook, könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla FB2, Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla PDF , Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla MOBI, Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla könyvet, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla IPhone, Online könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla PDF, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla DJVU, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla TXT, letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla RTF, Online A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla FB2 , e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések TXT, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések könyvet, e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla download MOBI, letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla IPad, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla MOBI, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla DOC, ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla AWZ, Download e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla iPad , ingyenes A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla DJVU, Download A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla DVD, olvas A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla TXT, Book A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések DJVU, A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések könyvet ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések könyvet pdf ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla pdf ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla letöltések könyvet epub ingyenes, A Siló – Wool 5. – A hajótörött – Keménytábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply