A Sikeres Kereskedő


Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti. A sikeres kereskedő című könyv részletesen bemutatja a stratégia alkotóelemeit és kialakításának lépéseit. A stratégia a tőzsdei siker egyik fontos összetevője, mely önmagában keveset ér. Az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik, pedig a kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. Az átfogó kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Az olvasó megismeri a leggyakoribb kereskedési hibákat, és támpontot kap azok elkerüléséhez. A könyv feltárja, hogy mely tényezők befolyásolják gondolkodásunkat, tetteinket és döntéshozatali folyamatainkat a tőzsdei környezetben. A sikeres kereskedő az a könyv, mely minden tőzsdézés iránt érdeklődőnek, kezdő vagy bukdácsoló kereskedőnek kötelező olvasmány.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Sikeres Kereskedő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Sikeres Kereskedő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  347
  Cover:
  THREAD STITCHED HARDCOVER WITH DUST JACKET
  Weight:
  648 gr
  ISBN:
  9786150000640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710231 / 1171551  TAGS:
  Online A Sikeres Kereskedő ebook, könyvet A Sikeres Kereskedő FB2, Download A Sikeres Kereskedő PDF , Download A Sikeres Kereskedő MOBI, Online A Sikeres Kereskedő könyvet, ingyenes letöltések A Sikeres Kereskedő IPhone, Online könyvet A Sikeres Kereskedő PDF, ingyenes A Sikeres Kereskedő DJVU, ingyenes letöltések A Sikeres Kereskedő TXT, letöltések A Sikeres Kereskedő RTF, Online A Sikeres Kereskedő FB2 , e-könyvet A Sikeres Kereskedő letöltések TXT, ingyenes A Sikeres Kereskedő letöltések könyvet, e-könyvet A Sikeres Kereskedő download MOBI, letöltések A Sikeres Kereskedő IPad, olvas A Sikeres Kereskedő MOBI, olvas A Sikeres Kereskedő DOC, ingyenes A Sikeres Kereskedő AWZ, Download e-könyvet A Sikeres Kereskedő iPad , ingyenes A Sikeres Kereskedő DJVU, Download A Sikeres Kereskedő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Sikeres Kereskedő DVD, olvas A Sikeres Kereskedő TXT, Book A Sikeres Kereskedő letöltések DJVU, A Sikeres Kereskedő letöltések könyvet ingyenes, A Sikeres Kereskedő letöltések könyvet pdf ingyenes, A Sikeres Kereskedő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Sikeres Kereskedő pdf ingyenes, A Sikeres Kereskedő letöltések könyvet epub ingyenes, A Sikeres Kereskedő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply