A sienai bűnös

Brigitte Riebe - A sienai bűnös

Gemma Santini, a csinos, okos, jobb sorsra érdemes fiatalasszony úgy dönt, véget vet sokéves megaláztatásának, és elhagyja rideg, kegyetlenkedő férjét. Ám a késő középkori Sienában – ahol a pestisjárvány okait az erkölcsök romlásában látják a városlakók, akiket a vallási fanatikusok, szélhámosok, politikai hatalomra törő összeesküvők igyekeznek megfélemlíteni-, Gemma döntése meglehetősen kockázatos. Először apja házában keres menedéket, majd a város kórházának és árvaházának szolgálatában álló, elhagyott gyermekeket nevelő asszony fogadja be. A gyermektelen Gemma végre boldognak érzi magát az apróságok között, és úgy tűnik, a szerelem is rátalál. Egy reggel azonban furcsa körülmények között holtan találják az egyik kisgyermeket. A szörnyű gyilkosság gyanúja Gemmára terelődik.

A történész végzettségű írónő, Brigitte Riebe (Az éjszaka kapui) mesterien bonyolítja a szövevényes cselekmény szálait, műve egyszerre izgalmas bűnügyi történet és romantikus szerelmi regény, valamint lebilincselő korrajz a 14. század Itáliájáról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sienai bűnös ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sienai bűnös ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  428
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789636433314
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221973 / 1077873
  Series:


  TAGS:
  Online A sienai bűnös ebook, könyvet A sienai bűnös FB2, Download A sienai bűnös PDF , Download A sienai bűnös MOBI, Online A sienai bűnös könyvet, ingyenes letöltések A sienai bűnös IPhone, Online könyvet A sienai bűnös PDF, ingyenes A sienai bűnös DJVU, ingyenes letöltések A sienai bűnös TXT, letöltések A sienai bűnös RTF, Online A sienai bűnös FB2 , e-könyvet A sienai bűnös letöltések TXT, ingyenes A sienai bűnös letöltések könyvet, e-könyvet A sienai bűnös download MOBI, letöltések A sienai bűnös IPad, olvas A sienai bűnös MOBI, olvas A sienai bűnös DOC, ingyenes A sienai bűnös AWZ, Download e-könyvet A sienai bűnös iPad , ingyenes A sienai bűnös DJVU, Download A sienai bűnös e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sienai bűnös DVD, olvas A sienai bűnös TXT, Book A sienai bűnös letöltések DJVU, A sienai bűnös letöltések könyvet ingyenes, A sienai bűnös letöltések könyvet pdf ingyenes, A sienai bűnös pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sienai bűnös pdf ingyenes, A sienai bűnös letöltések könyvet epub ingyenes, A sienai bűnös ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply