A selyemút


KÉT VILÁG TALÁLKOZÁSA…
Krisztus után 1260. Josseran Sarrazini meghasonlott önmagával. A keresztény templomos lovagot szégyenteljes múlt kísérti, és a feloldozás reményében veszélyes küldetést vállal: elindul Palesztinából a világ végére, hogy a szaracénok ellen szövetségest találjon Kubiláj kán legendás udvarában, a Mongol Birodalom központjában. Ám útközben egy pogány törzs harcos-hercegnője személyében maga is vigaszra lel. A gyönyörű és vad Kutulun a sztyeppei nomád tatárok sámánja. Bár vonzalmukat senki nem nézi jó szemmel, Josseranban a lány is felfedez valamit, amit a saját fajtájában nem.
Tikkasztó sivatagi szelek perzselik, ellenséges hordák űzik, és még saját szenvedélye is gyötri, aminek képtelen parancsolni. Josserannak mégis muszáj elhagynia Kutulunt, ha teljesíteni akarja a küldetését, és meg akarja menteni a lelkét. Útitársa, az ijesztően hitbuzgó Domonkos-rendi szerzetes, William csak tetézi a bajt, de Josseran felesküdött az oltalmazására. Ráadásul mire Sangtuba érkezik, az emberiség történelmének legnagyobb birodalmában kitör a polgárháború.

Palesztina síkján és a Hindukus magas hegyei közt barangolva, a Takla-Makán
kietlen pusztaságától a kínai aranypalotákig kalandozva A SELYEMÚT lélegzetelállító történetet mesél a bűnről, az emésztő vágyról, a viszálykodásról és az emberi esendőségről a középkori Kelet kegyetlen és felemelő világában.

COLIN FALCONER Londonban született, majd huszonévesen kivándorolt Ausztráliába. Mielőtt beállt egy reklámügynökség csapatába dolgozni, taxisofőrként és gitárosként kereste a kenyerét. 1984-ben Sydney-be költözött, hogy írói karrierjét egyengesse. 1990 óta csak az írásnak él, de előtte szabadúszó újságíróként számos magazinnak dolgozott, valamint rádió- és televízió-csatornáknak írt forgatókönyvet. Néhai feleségével két leánygyermeket neveltek fel. Rendszeresen utazik, hogy a regényeihez anyagot gyűjtsön.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A selyemút ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A selyemút ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  494 gr
  ISBN:
  9789636355432
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2652858 / 1152743  TAGS:
  Online A selyemút ebook, könyvet A selyemút FB2, Download A selyemút PDF , Download A selyemút MOBI, Online A selyemút könyvet, ingyenes letöltések A selyemút IPhone, Online könyvet A selyemút PDF, ingyenes A selyemút DJVU, ingyenes letöltések A selyemút TXT, letöltések A selyemút RTF, Online A selyemút FB2 , e-könyvet A selyemút letöltések TXT, ingyenes A selyemút letöltések könyvet, e-könyvet A selyemút download MOBI, letöltések A selyemút IPad, olvas A selyemút MOBI, olvas A selyemút DOC, ingyenes A selyemút AWZ, Download e-könyvet A selyemút iPad , ingyenes A selyemút DJVU, Download A selyemút e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A selyemút DVD, olvas A selyemút TXT, Book A selyemút letöltések DJVU, A selyemút letöltések könyvet ingyenes, A selyemút letöltések könyvet pdf ingyenes, A selyemút pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A selyemút pdf ingyenes, A selyemút letöltések könyvet epub ingyenes, A selyemút ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply