A sátán kutyája


Izgalmasabb, szellemesebb és modernebb bűnügyi történet, mint amilyen A sátán kutyája , még nem született és talán nem is fog. A krimi egyes számú klasszikusa ez, melyben a bűnök bűne, a ,,rafinált, hidegvérű, szándékos emberölés" egy zseniális elme segítségével lepleződik le. A sátán kutyája (The Hound of the Baskervilles) a szórakoztató bűnügyi történetek közül azzal emelkedik ki, hogy egyszersmind a fegyelmezett gondolkodás magasiskolája is. És persze irodalmi élménynek sem utolsó. Bokor Pál új fordításában a mocsaras-sziklás-ködös, de mindenekelőtt romantikus észak-angliai táj is új életre kel. Egy regény, mely 1901-ben született, de még sohasem okozott csalódást a fiatal és felnőtt olvasók új és új nemzedékeinek.
Sir Henry, a baskerville-i kastély Amerikából hazatért ifjú örököse nagybátyja rejtélyes halálának okait próbálja felderíteni a legendás londoni detektív, Sherlock Holmes és elmaradhatatlan társa, Dr. Watson segítségével. A gyanú tárgya egy ördögi jelenetekben fel-felbukkanó fekete véreb, egy komornyik, majd egy szökött fegyenc. És valóban: Sherlock Holmes az az ember, aki végére jár a dolgoknak…

Az új fordításról:
,,Egy rövidke összehasonlításból is látszik, hogy érdemes próbát tenni az új fordítással. A MEK-en így kezdődik A sátán kutyája: ,Azokat a nem éppen ritka napokat kivéve, amikor le sem feküdt, Sherlock Holmes általában későn kelt. Most ott ült az asztalánál, és reggelijét fogyasztotta. Jómagam a kandalló elé terített bőrön álltam, és felemeltem a botot, amelyet előző esti látogatónk felejtett nálunk. Szépen megmunkált, testes alkalmatosság volt ez, jókora görccsel a végén; afféle igazi kutyaütő.’ Míg Bokor Pál fordításában: ¸Amikor beléptem, Sherlock Holmes még a reggelizőasztalnál ült. Rendszerint nagyon későn kelt, persze ha eltekintünk azoktól a kivételesnek egyáltalán nem mondható esetektől, amikor egész éjjel le sem hunyta a szemét. A kandalló előtti szőnyegen megálltam és kezembe vettem a kínai bambuszból készült sétabotot, amelyet tegnap esti látogatónk felejtett itt. Formás, vastag fadarab volt, jókora csomóval a végén.’ Az új szöveg jóval pontosabb, s talán kissé gördülékenyebb is. A párbeszédek élőbeszédszerűbbek, de a fordító mindvégig hű maradt a Doyle-korabeli hangulathoz is."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sátán kutyája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sátán kutyája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  238 gr
  ISBN:
  9786155033698
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2228706 / 1083167
  Translator:


  TAGS:
  Online A sátán kutyája ebook, könyvet A sátán kutyája FB2, Download A sátán kutyája PDF , Download A sátán kutyája MOBI, Online A sátán kutyája könyvet, ingyenes letöltések A sátán kutyája IPhone, Online könyvet A sátán kutyája PDF, ingyenes A sátán kutyája DJVU, ingyenes letöltések A sátán kutyája TXT, letöltések A sátán kutyája RTF, Online A sátán kutyája FB2 , e-könyvet A sátán kutyája letöltések TXT, ingyenes A sátán kutyája letöltések könyvet, e-könyvet A sátán kutyája download MOBI, letöltések A sátán kutyája IPad, olvas A sátán kutyája MOBI, olvas A sátán kutyája DOC, ingyenes A sátán kutyája AWZ, Download e-könyvet A sátán kutyája iPad , ingyenes A sátán kutyája DJVU, Download A sátán kutyája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sátán kutyája DVD, olvas A sátán kutyája TXT, Book A sátán kutyája letöltések DJVU, A sátán kutyája letöltések könyvet ingyenes, A sátán kutyája letöltések könyvet pdf ingyenes, A sátán kutyája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sátán kutyája pdf ingyenes, A sátán kutyája letöltések könyvet epub ingyenes, A sátán kutyája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply