A sátán bankárja

Clive Cussler - A sátán bankárja

CLIVE CUSSLER évtizedek óta szórakoztatja az olvasókat izgalmas és fordulatokban gazdag regényeivel. A Dark Pitt-könyvek és az Oregon-akták szerzője ezúttal történelmi krimisorozattal jelentkezik, amelynek főszereplője egy igazi Sherlock Holmes-i figura, az okos és rendíthetetlen kitartásáról híres ISAAC BELL detektív.

1906-ot írunk. Két éve kegyetlen bűntények sorozata sújtja Amerika nyugati államait, a forgatókönyv pedig mindig ugyanaz: egy titokzatos férfi bemegy a bankba, kirabolja, hidegvérrel meggyilkol minden szemtanút, majd nyomtalanul eltűnik. A hatóságok nem nézhetik tovább tétlenül a Sátán Bankárjának nevezett bandita pusztításait, és bevonják a nyomozásba Isaac Bellt, a ravasz és tehetséges detektívet.

A nyomozó hamar rájön, hogy a legélesebb eszű bűnözővel áll szemben, akivel valaha dolga volt. Tudásának, helyes következtetéseinek és ösztönös megérzéseinek köszönhetően azonban többször is közel jár ahhoz, hogy elfogja a gazembert és gyönyörű segítőjét. De a sarokba szorított férfi durva ellentámadásba lendül, és a kocka fordul: a vadász válik célponttá. Bell már nemcsak a játszma megnyeréséért, hanem az életéért is küzdd
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sátán bankárja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sátán bankárja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  416 gr
  ISBN:
  9786155283772
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2652114 / 1152597
  Translator:


  TAGS:
  Online A sátán bankárja ebook, könyvet A sátán bankárja FB2, Download A sátán bankárja PDF , Download A sátán bankárja MOBI, Online A sátán bankárja könyvet, ingyenes letöltések A sátán bankárja IPhone, Online könyvet A sátán bankárja PDF, ingyenes A sátán bankárja DJVU, ingyenes letöltések A sátán bankárja TXT, letöltések A sátán bankárja RTF, Online A sátán bankárja FB2 , e-könyvet A sátán bankárja letöltések TXT, ingyenes A sátán bankárja letöltések könyvet, e-könyvet A sátán bankárja download MOBI, letöltések A sátán bankárja IPad, olvas A sátán bankárja MOBI, olvas A sátán bankárja DOC, ingyenes A sátán bankárja AWZ, Download e-könyvet A sátán bankárja iPad , ingyenes A sátán bankárja DJVU, Download A sátán bankárja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sátán bankárja DVD, olvas A sátán bankárja TXT, Book A sátán bankárja letöltések DJVU, A sátán bankárja letöltések könyvet ingyenes, A sátán bankárja letöltések könyvet pdf ingyenes, A sátán bankárja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sátán bankárja pdf ingyenes, A sátán bankárja letöltések könyvet epub ingyenes, A sátán bankárja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply