A sas és a sárkány

Gömöri Endre - A sas és a sárkány

Gömöri Endre, neves külpolitikai újságíró ebben a könyvben nem kisebb feladatra vállalkozik, mint az amerikai-kínai kapcsolatok majd másfél százados történelmének feldolgozására. Bőséges forrásanyagra támaszkodva lépésről lépésre vezeti az olvasót a nemzetközi kapcsolatok történetének egyik legszövevényesebb területén, elemezve olyan látszólag apró változásokat, jelenségeket is, amelyek a későbbi szenzációs fordulatok elindítói voltak. Nemcsak Kína legújabb kori szovjetellenességének a történelmi múltba nyúló gyökereit tárja föl, hanem érzékelteti azokat a dilemmákat is, amelyek hosszú időn át bénították meg a washingtoni fehér Ház és külügyminisztérium urainak nézeteit, késleltették azt, hogy az Egyesült Államok gazdasági és katonai súlyának megfelelő mértékben befolyásolja a Kínában lejátszódó eseményeket. A kínai szándékok meg nem értése, illetve félreértése, a Kínában zajló hatalmi küzdelem, az amerikai Kína-politika irányáról kialakuló, egymásnak ellentmondó nézetek és lobbyk, valamint a világpolitika sorsdöntő fordulatai, ezek azok az erők, amelyeknek bonyolult kölcsönhatása szabta és szabja meg Washinton és Peking kapcsolatainak alakulását. Gömöri Endre könyve tanulságos olvasmány. Arra ösztönzi a kérdés iránt érdeklődőt, hogy más szemmel olvassa a Kínából érkező híreket, jelentőséget tulajdonítson olyan "apróságoknak" is, amelyek egyébként elkerülnék figyelmét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sas és a sárkány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sas és a sárkány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  313
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630922401
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1983
  Árukód:


  TAGS:
  Online A sas és a sárkány ebook, könyvet A sas és a sárkány FB2, Download A sas és a sárkány PDF , Download A sas és a sárkány MOBI, Online A sas és a sárkány könyvet, ingyenes letöltések A sas és a sárkány IPhone, Online könyvet A sas és a sárkány PDF, ingyenes A sas és a sárkány DJVU, ingyenes letöltések A sas és a sárkány TXT, letöltések A sas és a sárkány RTF, Online A sas és a sárkány FB2 , e-könyvet A sas és a sárkány letöltések TXT, ingyenes A sas és a sárkány letöltések könyvet, e-könyvet A sas és a sárkány download MOBI, letöltések A sas és a sárkány IPad, olvas A sas és a sárkány MOBI, olvas A sas és a sárkány DOC, ingyenes A sas és a sárkány AWZ, Download e-könyvet A sas és a sárkány iPad , ingyenes A sas és a sárkány DJVU, Download A sas és a sárkány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sas és a sárkány DVD, olvas A sas és a sárkány TXT, Book A sas és a sárkány letöltések DJVU, A sas és a sárkány letöltések könyvet ingyenes, A sas és a sárkány letöltések könyvet pdf ingyenes, A sas és a sárkány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sas és a sárkány pdf ingyenes, A sas és a sárkány letöltések könyvet epub ingyenes, A sas és a sárkány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply