A Ruhakészítő


A szerelem, a gyűlölet és az haute couture felejthetetlen regénye

Még csak tízéves volt, amikor a kis Myrtle "Tilly" Dunnage-ot elüldözték szülővárosából. Húsz év elteltével, miután a legnevesebb párizsi divatházaknál kitanulta a ruhatervező és -készítő szakma minden csínját-bínját, hazatér. Eredetileg csak egy rövid látogatást tervezett, ám aztán úgy dönt, otthon marad, hogy gondoskodhasson beteg anyjáról.
Ám Dungatar, ez a poros, isten háta mögötti ausztrál városka nem felejt: itt nem csak a bűnök, az emlékek és a vádaskodások árnyéka is messzire nyúlik. Tilly szinte számkivetettként tengeti a napjait, egyedül Farrat őrmester, a ruha- és divatbolond rendőr hajlandó szóba állni vele – és mindenki nagy döbbenetére Teddy, az ünnepelt futballsztár.
A lány saját tervezésű, extravagáns ruhái eleinte csak irigységet váltanak ki a nőkből, ám aztán megtörik a jég: Tilly egyre több megrendelést kap, és a Dungatarba tévedő utazó nem győz csodálkozni a legfrissebb divatkreációkban páváskodó kisvárosi háziasszonyok láttán. Egy tragikus baleset azonban ismét Tilly ellen fordítja a lakókat, aki ezt az igazságtalanságot már nem tűrheti, és elhatározza, hogy bosszút áll
A történet mozifilmen is megtekinthető Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth és Hugo Weaving főszereplésével.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Ruhakészítő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Ruhakészítő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9789636355319
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645493 / 1151177
  Translator:


  TAGS:
  Online A Ruhakészítő ebook, könyvet A Ruhakészítő FB2, Download A Ruhakészítő PDF , Download A Ruhakészítő MOBI, Online A Ruhakészítő könyvet, ingyenes letöltések A Ruhakészítő IPhone, Online könyvet A Ruhakészítő PDF, ingyenes A Ruhakészítő DJVU, ingyenes letöltések A Ruhakészítő TXT, letöltések A Ruhakészítő RTF, Online A Ruhakészítő FB2 , e-könyvet A Ruhakészítő letöltések TXT, ingyenes A Ruhakészítő letöltések könyvet, e-könyvet A Ruhakészítő download MOBI, letöltések A Ruhakészítő IPad, olvas A Ruhakészítő MOBI, olvas A Ruhakészítő DOC, ingyenes A Ruhakészítő AWZ, Download e-könyvet A Ruhakészítő iPad , ingyenes A Ruhakészítő DJVU, Download A Ruhakészítő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Ruhakészítő DVD, olvas A Ruhakészítő TXT, Book A Ruhakészítő letöltések DJVU, A Ruhakészítő letöltések könyvet ingyenes, A Ruhakészítő letöltések könyvet pdf ingyenes, A Ruhakészítő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Ruhakészítő pdf ingyenes, A Ruhakészítő letöltések könyvet epub ingyenes, A Ruhakészítő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply