A rubinvörös kamra

Pauline Peters - A rubinvörös kamra

A történet 1907-ben játszódik, Londonban. A 19 éves Victoria Bredon az édesapja halála után is Hopkinsszal, az öreg komornyikkal él egy fedél alatt. Tehetős nemesi rokonsága nagyon kritikusan szemléli az életmódját, hiszen a lány a szüfrazsettekhez csatlakozott, emellett egy újságnak dolgozik, ahol fényképezésből biztosítja megélhetését. Amikor Victoriát egy félresiklott tüntetés után Sir Francis Sunderland ügyészhez hívatják, gondosan rendezett élete felborul, mert a férfi kételyt hint el benne szeretett apja feddhetetlenségét illetően, és holmi sötét családi titokra célozgat. Amikor Sunderlandet nem sokkal később meggyilkolják, Victoria gyanúba keveredik. A lány jó híre veszélybe kerül, de szorult helyzetében egyszer csak felbukkan a vonzó újságíró, Jeremy Ryder – mint a megmentője. Bár Victoria az első perctől vonzódik hozzá, vajon megbízhat a férfiban? A lány elszántan szeretne többet megtudni az utalásokról, amelyeket Sir Francis az apjáról mondott, ezért Hopkinsszal együtt nyomozásba kezd a férfi meggyilkolása ügyében. Ám eközben további rejtélyes halálesetek történnek…
Egy izgalmas regény meglepő igazságokról, sötét titkokról és a szerelemről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A rubinvörös kamra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rubinvörös kamra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789632618593
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709484 / 1171052
  Series:


  TAGS:
  Online A rubinvörös kamra ebook, könyvet A rubinvörös kamra FB2, Download A rubinvörös kamra PDF , Download A rubinvörös kamra MOBI, Online A rubinvörös kamra könyvet, ingyenes letöltések A rubinvörös kamra IPhone, Online könyvet A rubinvörös kamra PDF, ingyenes A rubinvörös kamra DJVU, ingyenes letöltések A rubinvörös kamra TXT, letöltések A rubinvörös kamra RTF, Online A rubinvörös kamra FB2 , e-könyvet A rubinvörös kamra letöltések TXT, ingyenes A rubinvörös kamra letöltések könyvet, e-könyvet A rubinvörös kamra download MOBI, letöltések A rubinvörös kamra IPad, olvas A rubinvörös kamra MOBI, olvas A rubinvörös kamra DOC, ingyenes A rubinvörös kamra AWZ, Download e-könyvet A rubinvörös kamra iPad , ingyenes A rubinvörös kamra DJVU, Download A rubinvörös kamra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rubinvörös kamra DVD, olvas A rubinvörös kamra TXT, Book A rubinvörös kamra letöltések DJVU, A rubinvörös kamra letöltések könyvet ingyenes, A rubinvörös kamra letöltések könyvet pdf ingyenes, A rubinvörös kamra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rubinvörös kamra pdf ingyenes, A rubinvörös kamra letöltések könyvet epub ingyenes, A rubinvörös kamra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply