A Rózsák háborúja 2.

Conn Iggulden - A Rózsák háborúja 2.

1454. Az élőhalott VI. Henrik király több mint egy éve senyved a windsori kastélyban.
Ambiciózus és hűséges felesége és királynéja, Anjou Margit fáradhatatlanul őrködik férje érdekei felett, reménykedve, hogy Edward fiuk egy napon még megismeri az apai szeretetet.
Richard yorki herceg, a királyság protektora hónapról hónapra növeli befolyásást, miközben a király éber álmot alszik. Félelmetes hármasszövetségben Salisbury és Warwick grófokkal mindent elkövet, hogy szétzilálja Henrik és a királyné táborát.
Ám amikor a király váratlanul magához tér, és belovagol Londonba, hogy ismét elfoglalja a helyét a trónon, a hatalmi egyensúly megint felborul, és elszabadul a káosz.
A Yorkok és Lancasterek viszálya olyan háborúval fenyeget, amely szét fogja tépni Angliát.

A szerzőtől magyarul megjelent a Gabo Kiadónál:
Az uralkodó 1-5. című sorozata Julius Caesarról és koráról
A hódító 1-5. című sorozata Dzsingisz kánról és a közép-ázsiai mongol kánokról
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Rózsák háborúja 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Rózsák háborúja 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  386
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789634061410
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2650846 / 1152338
  Translator:


  TAGS:
  Online A Rózsák háborúja 2. ebook, könyvet A Rózsák háborúja 2. FB2, Download A Rózsák háborúja 2. PDF , Download A Rózsák háborúja 2. MOBI, Online A Rózsák háborúja 2. könyvet, ingyenes letöltések A Rózsák háborúja 2. IPhone, Online könyvet A Rózsák háborúja 2. PDF, ingyenes A Rózsák háborúja 2. DJVU, ingyenes letöltések A Rózsák háborúja 2. TXT, letöltések A Rózsák háborúja 2. RTF, Online A Rózsák háborúja 2. FB2 , e-könyvet A Rózsák háborúja 2. letöltések TXT, ingyenes A Rózsák háborúja 2. letöltések könyvet, e-könyvet A Rózsák háborúja 2. download MOBI, letöltések A Rózsák háborúja 2. IPad, olvas A Rózsák háborúja 2. MOBI, olvas A Rózsák háborúja 2. DOC, ingyenes A Rózsák háborúja 2. AWZ, Download e-könyvet A Rózsák háborúja 2. iPad , ingyenes A Rózsák háborúja 2. DJVU, Download A Rózsák háborúja 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Rózsák háborúja 2. DVD, olvas A Rózsák háborúja 2. TXT, Book A Rózsák háborúja 2. letöltések DJVU, A Rózsák háborúja 2. letöltések könyvet ingyenes, A Rózsák háborúja 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Rózsák háborúja 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Rózsák háborúja 2. pdf ingyenes, A Rózsák háborúja 2. letöltések könyvet epub ingyenes, A Rózsák háborúja 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply