A Romanovok

Robert K. Massie - A Romanovok

1991 júliusában kilenc csontvázat emeltek ki egy sekély tömegsírból Szibériában, Jekatyerinburg közelében, alig néhány mérföldnyire az elhíresült pincehelyiségtől, ahol az utolsó cárt és a családját hetvenhárom évvel korábban meggyilkolták. De vajon a Romanovok maradványai kerültek elő? És ha igen, hol vannak a két legfiatalabb csontjai, akiket feltehetően a család többi tagjával együtt kivégeztek? Lehetséges, hogy Anna Anderson, aki több mint hatvan éven át szerepelt az újságokban, akinek az élete és személye könyvek és filmek témájául szolgált, valójában Anasztázia nagyhercegnő volt? A Romanovok mindezen kérdésekre választ kínál, izgalmas részletességgel írva le az igazság feltárására tett drámai erőfeszítéseket.
A Pulitzer-díjas szerző élethű leírást ad a korabeli szereplőkről, ismerteti a kirobbanó tudományos vitát az orosz szakértők és amerikai kollégáik között, akiknek a vizsgálati eredményei – csakúgy mint Oroszország, Amerika és Nagy-Britannia DNS-specialistáié – kellettek ahhoz, hogy megoldódjon a huszadik század egyik legnagyobb rejtélye.

"Mindvégig leköti a figyelmet úgy bomlik ki a történet, akár egy detektívregény. – Los Angeles Times Book Review
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Romanovok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Romanovok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  375
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  664 gr
  ISBN:
  9789636355944
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2693131 / 1162900
  Translator:


  TAGS:
  Online A Romanovok ebook, könyvet A Romanovok FB2, Download A Romanovok PDF , Download A Romanovok MOBI, Online A Romanovok könyvet, ingyenes letöltések A Romanovok IPhone, Online könyvet A Romanovok PDF, ingyenes A Romanovok DJVU, ingyenes letöltések A Romanovok TXT, letöltések A Romanovok RTF, Online A Romanovok FB2 , e-könyvet A Romanovok letöltések TXT, ingyenes A Romanovok letöltések könyvet, e-könyvet A Romanovok download MOBI, letöltések A Romanovok IPad, olvas A Romanovok MOBI, olvas A Romanovok DOC, ingyenes A Romanovok AWZ, Download e-könyvet A Romanovok iPad , ingyenes A Romanovok DJVU, Download A Romanovok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Romanovok DVD, olvas A Romanovok TXT, Book A Romanovok letöltések DJVU, A Romanovok letöltések könyvet ingyenes, A Romanovok letöltések könyvet pdf ingyenes, A Romanovok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Romanovok pdf ingyenes, A Romanovok letöltések könyvet epub ingyenes, A Romanovok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply