A rómaiakhoz írt levél magyarázata


A Református Egyházi Könyvtár (vagy népszerű nevén: parókiális könyvtár) sorozat régi és régen megszakadt vállalkozása volt egyházunk szellemi életének. Ideje, hogy korszerűbb keretek között, több mint negyven (gyakorlatilag azonban hatvanöt) évi szünet után újrainduljon. (…) A most induló sorozat, melyben először Kálvin újszövetségi kommentárjai jelennek meg (részben a már korábban megjelent fordítások javított, korszerű kiadásával, részben a lappangó fordítások kinyomtatásával, illetve a magyarra eddig le nem fordított munkák fordításával), azt a legmélyebb és eredeti református keresztyén meggyőződést szolgálja, hogy a lehető legteljesebben megértsük azt, ami Isten igéjében, a Szentírásban tárul fel számunkra, hogy ugyanis kicsoda Isten, és milyen ő a számunkra (ahogy Kálvin fogalmaz legjelentősebb rendszerezett bibliamagyarázó munkájában, az Institutio-ban). Ideje hát, hogy Kálvin előtűnjék? Ideje, hogy a magyar reformátusság szellemi ereje előtűnjék? Igen. De leginkább annak van ideje (mint mindig is volt és lesz), hogy Isten kinyilatkoztatása tűnjék elő, úgy és abban, ahogy önmagát szent igéjében kijelentette, ahogy azt egy-egy kor olvasója felfoghatta, s ahogy bármely kor igehallgatója a hirdetett igében a Szentlélek belső munkája által meghallhatta. Az újrainduló sorozat kötetei a keresztyén írásmagyarázat egyik legnagyobb alakjának, Kálvinnak munkáit közlik – azért is, hogy Kálvin újra kortársunk lehessen, de leginkább azért, hogy vele együtt tehessünk kísérletet az isteni kinyilatkoztatás megértésére, a Krisztusban elvégzett üdvözítő munka elfogadására, és az isteni akarat hálás teljesítésére. (Bogárdi Szabó István ajánlásából)A Könyv Magyarul!


Letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  KEMÉNYTÁBLÁS, MŰBŐRKÖTÉSES
  Weight:
  760 gr
  ISBN:
  9789635581009
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2386286 / 1101180
  Series:


  TAGS:
  Online A rómaiakhoz írt levél magyarázata ebook, könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata FB2, Download A rómaiakhoz írt levél magyarázata PDF , Download A rómaiakhoz írt levél magyarázata MOBI, Online A rómaiakhoz írt levél magyarázata könyvet, ingyenes letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata IPhone, Online könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata PDF, ingyenes A rómaiakhoz írt levél magyarázata DJVU, ingyenes letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata TXT, letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata RTF, Online A rómaiakhoz írt levél magyarázata FB2 , e-könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések TXT, ingyenes A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések könyvet, e-könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata download MOBI, letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata IPad, olvas A rómaiakhoz írt levél magyarázata MOBI, olvas A rómaiakhoz írt levél magyarázata DOC, ingyenes A rómaiakhoz írt levél magyarázata AWZ, Download e-könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata iPad , ingyenes A rómaiakhoz írt levél magyarázata DJVU, Download A rómaiakhoz írt levél magyarázata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rómaiakhoz írt levél magyarázata DVD, olvas A rómaiakhoz írt levél magyarázata TXT, Book A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések DJVU, A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések könyvet ingyenes, A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések könyvet pdf ingyenes, A rómaiakhoz írt levél magyarázata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rómaiakhoz írt levél magyarázata pdf ingyenes, A rómaiakhoz írt levél magyarázata letöltések könyvet epub ingyenes, A rómaiakhoz írt levél magyarázata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply