A Római köztársaság krónikája

Philip Matyszak - A Római köztársaság krónikája

A Római köztársaság krónikája sorra veszi a királyokat, konzulokat és azokat a néptribunusokat, akik Rómát aprócska erődített városállamból az ókori világ legnagyobb birodalmává tették. Találkozunk Róma építőivel, akik bár babonásak, brutálisak és kérlelhetetlenek, mégis nagy formátumú, elveikhez végsőkig hű államférfiak. Ők hozták létre az ókor egyik legmagasabban civilizált társadalmát.
A kötet a Római Köztársaság korának 57 jeles alakját mutatja be Róma születésétől kezdve egészen a császárság koráig. A kor szereplőit régészeti adatok és képek, illetve római történetírók anekdotái idézik meg. Az életrajzok összessége felvázolja az olvasó számára a Római Birodalom növekedését és terjeszkedését, felvillantja a bel- és külföldön viselt hábo
rúkat, a társadalmi folyamatokat és a törvényhozás fontosabb állomásait. A sorozatban már megszokott időrendi táblázatok és kronológiai csíkok segítik a tájékozódást és az eligazodást a római társadalom és kultúra mindennapjai és kivételes eseményei között.
293 illusztráció, ebből 98 színes kép, portrék, szoborreprodukciók, régészeti leletek, térképek, ábrák és csaták leírása
.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Római köztársaság krónikája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Római köztársaság krónikája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1020 gr
  ISBN:
  9789631188738
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217627 / 1073592
  Series:


  TAGS:
  Online A Római köztársaság krónikája ebook, könyvet A Római köztársaság krónikája FB2, Download A Római köztársaság krónikája PDF , Download A Római köztársaság krónikája MOBI, Online A Római köztársaság krónikája könyvet, ingyenes letöltések A Római köztársaság krónikája IPhone, Online könyvet A Római köztársaság krónikája PDF, ingyenes A Római köztársaság krónikája DJVU, ingyenes letöltések A Római köztársaság krónikája TXT, letöltések A Római köztársaság krónikája RTF, Online A Római köztársaság krónikája FB2 , e-könyvet A Római köztársaság krónikája letöltések TXT, ingyenes A Római köztársaság krónikája letöltések könyvet, e-könyvet A Római köztársaság krónikája download MOBI, letöltések A Római köztársaság krónikája IPad, olvas A Római köztársaság krónikája MOBI, olvas A Római köztársaság krónikája DOC, ingyenes A Római köztársaság krónikája AWZ, Download e-könyvet A Római köztársaság krónikája iPad , ingyenes A Római köztársaság krónikája DJVU, Download A Római köztársaság krónikája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Római köztársaság krónikája DVD, olvas A Római köztársaság krónikája TXT, Book A Római köztársaság krónikája letöltések DJVU, A Római köztársaság krónikája letöltések könyvet ingyenes, A Római köztársaság krónikája letöltések könyvet pdf ingyenes, A Római köztársaság krónikája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Római köztársaság krónikája pdf ingyenes, A Római köztársaság krónikája letöltések könyvet epub ingyenes, A Római köztársaság krónikája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply