A római irodalom története II.


Michael von Albrecht A római irodalom története című kétkötetes munkája a Kr.e. 3.századtól a Kr.u. 6. század elejéig fogja át a latin nyelvű irodalomtörténetet. A második kötet a császárkori irodalmat tárgyalja.
A római irodalom egyik alapvető vonása megújulásra való képessége: ez teszi az európai irodalmak szülőanyjává. Mivel ez először az antikvitás latin nyelvű keresztény irodalma kapcsán látható, Albrecht szervesen építi be munkájábaa patrisztikus korszakot. S mivel egy-egy mű jelentőségét nem csupán saját korának ítélete, hanem utóéletének elevensége is jelzi, az egye sszerzőkről szóló fejezetekhez a nagy európai irodalmakra is kitekint, egészn a jelenkorig követve a hatástörténeteket.
Michael von Albrecht irodalomtörténete a kutatások legújabb eredményeit is magában foglaló, kitűnően felépített, jól áttekinthető, összefüggéseket feltáróírás, amely egyesíti a kézikönyv, az esszé és a tudományos munka előnyeit. Szerzője a heidelbergi egyetem világszerte ismert emeritus klasszika-filológus professzora, több sorozat szerkesztője, számos tanulmány és monográfia írója. Az ókori irodalmak tanulmányozóin túl bárki számára, akit érdekel a római irodalom és annak továbbélése, könnyen használható és értékes kézikönyvet kínál ez a feldolgozásában egyedülálló és megtermékenyítő, jelentős összefoglalás, amelynek most – Tar Ibolya, a szegedi egyetem klasszika-filológusa hozzáértő fordításában – második kötetét kapja kézhez az olvasó.A Könyv Magyarul!


Letöltések A római irodalom története II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A római irodalom története II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  1514
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  1200 gr
  ISBN:
  9789635065745
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103454 / 1118537
  Translator:


  TAGS:
  Online A római irodalom története II. ebook, könyvet A római irodalom története II. FB2, Download A római irodalom története II. PDF , Download A római irodalom története II. MOBI, Online A római irodalom története II. könyvet, ingyenes letöltések A római irodalom története II. IPhone, Online könyvet A római irodalom története II. PDF, ingyenes A római irodalom története II. DJVU, ingyenes letöltések A római irodalom története II. TXT, letöltések A római irodalom története II. RTF, Online A római irodalom története II. FB2 , e-könyvet A római irodalom története II. letöltések TXT, ingyenes A római irodalom története II. letöltések könyvet, e-könyvet A római irodalom története II. download MOBI, letöltések A római irodalom története II. IPad, olvas A római irodalom története II. MOBI, olvas A római irodalom története II. DOC, ingyenes A római irodalom története II. AWZ, Download e-könyvet A római irodalom története II. iPad , ingyenes A római irodalom története II. DJVU, Download A római irodalom története II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A római irodalom története II. DVD, olvas A római irodalom története II. TXT, Book A római irodalom története II. letöltések DJVU, A római irodalom története II. letöltések könyvet ingyenes, A római irodalom története II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A római irodalom története II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A római irodalom története II. pdf ingyenes, A római irodalom története II. letöltések könyvet epub ingyenes, A római irodalom története II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply