A római irodalom története I.


Michael von Albrecht A római irodalom története című kétkötetes munkája a Kr. e. 3. századtól a Kr. u. 6. század elejéig fogja át a latin nyelvű irodalomtörténetet. A második kötet a császárkori irodalmat tárgyalja. A római irodalom egyik alapvető vonása megújulásra való képessége: ez teszi az európai irodalmak szülőanyjává. Mivel ez először az antikvitás latin nyelvű keresztény irodalma kapcsán látható, Albrecht szervesen építi be munkájába a patrisztikus korszakot. S mivel egy-egy mű jelentőségét nem csupán saját korának ítélete, hanem utóéletének elevensége is jelzi, az egyes szerzőkről szóló fejezetekhez a nagy európai irodalmakra is kitekint, egészen a jelenkorig követve a hatástörténeteket.
Michael von Albrecht irodalomtörténete a kutatások legújabb eredményeit is magában foglaló, kitűnően felépített, jól áttekinthető, összefüggéseket feltáró írás, amely egyesíti a kézikönyv, az esszé és a tudományos munka előnyeit. Szerzője a heidelbergi egyetem világszerte ismert emeritus klasszika-filológus professzora, több sorozat szerkesztője, számos tanulmány és monográfia írója. Az ókori irodalmak tanulmányozóin túl bárki számára, akit érdekel a római irodalom és annak továbbélése, könnyen használható és értékes kézikönyvet kínál ez a feldolgozásában egyedülálló és megtermékenyítő, jelentős összefoglalás, amelynek most – Tar Ibolya, a szegedi egyetem klasszika-filológusa hozzáértő fordításában – második kötetét kapja kézhez az olvasó.A Könyv Magyarul!


Letöltések A római irodalom története I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A római irodalom története I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  691
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1140 gr
  ISBN:
  9789635065233
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2106224 / 1118535
  Fordító:


  TAGS:
  Online A római irodalom története I. ebook, könyvet A római irodalom története I. FB2, Download A római irodalom története I. PDF , Download A római irodalom története I. MOBI, Online A római irodalom története I. könyvet, ingyenes letöltések A római irodalom története I. IPhone, Online könyvet A római irodalom története I. PDF, ingyenes A római irodalom története I. DJVU, ingyenes letöltések A római irodalom története I. TXT, letöltések A római irodalom története I. RTF, Online A római irodalom története I. FB2 , e-könyvet A római irodalom története I. letöltések TXT, ingyenes A római irodalom története I. letöltések könyvet, e-könyvet A római irodalom története I. download MOBI, letöltések A római irodalom története I. IPad, olvas A római irodalom története I. MOBI, olvas A római irodalom története I. DOC, ingyenes A római irodalom története I. AWZ, Download e-könyvet A római irodalom története I. iPad , ingyenes A római irodalom története I. DJVU, Download A római irodalom története I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A római irodalom története I. DVD, olvas A római irodalom története I. TXT, Book A római irodalom története I. letöltések DJVU, A római irodalom története I. letöltések könyvet ingyenes, A római irodalom története I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A római irodalom története I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A római irodalom története I. pdf ingyenes, A római irodalom története I. letöltések könyvet epub ingyenes, A római irodalom története I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply