A repülés megszállottai

Háy György - A repülés megszállottai

A repüléshez milliók adják munkájukat kutatóintézetekben, gyárakban és pilótafülkékben, de csak keveseket ajándékoz meg a sors akkora tehetséggel, elszántsággal és szerencsével, hogy éppen jókor legyenek jó helyen, s így látványosan nagyot lendíthessenek e csodálatos tudomány fejlődésén. Ez a könyv tucatnyi zseni sorsát követi végig, akik nem csupán maradandót alkottak a repülés területén, de személyiségük, életútjuk is különlegesen érdekes és tanulságos. Van közöttük, akinek neve már életében fogalommá vált, mint Zeppelin, Messerschmitt vagy Tupoljev, másoké méltatlanul merült a feledés homályába, mint az európai repülésben többszörösen úttörő Alberto Santos-Dumont. A könyv megpróbál nem csupán nekik elégtételt adni, de eloszlatni néhány közkeletű tévhitet, előítéletet is. A hősök sorsa mellett maradt még hely néhány fontosabb felfedezésük, találmányuk rövid, közérthető ismertetésére.A Könyv Magyarul!


Letöltések A repülés megszállottai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A repülés megszállottai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789632790671
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2205855 / 1061625
  Series:


  TAGS:
  Online A repülés megszállottai ebook, könyvet A repülés megszállottai FB2, Download A repülés megszállottai PDF , Download A repülés megszállottai MOBI, Online A repülés megszállottai könyvet, ingyenes letöltések A repülés megszállottai IPhone, Online könyvet A repülés megszállottai PDF, ingyenes A repülés megszállottai DJVU, ingyenes letöltések A repülés megszállottai TXT, letöltések A repülés megszállottai RTF, Online A repülés megszállottai FB2 , e-könyvet A repülés megszállottai letöltések TXT, ingyenes A repülés megszállottai letöltések könyvet, e-könyvet A repülés megszállottai download MOBI, letöltések A repülés megszállottai IPad, olvas A repülés megszállottai MOBI, olvas A repülés megszállottai DOC, ingyenes A repülés megszállottai AWZ, Download e-könyvet A repülés megszállottai iPad , ingyenes A repülés megszállottai DJVU, Download A repülés megszállottai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A repülés megszállottai DVD, olvas A repülés megszállottai TXT, Book A repülés megszállottai letöltések DJVU, A repülés megszállottai letöltések könyvet ingyenes, A repülés megszállottai letöltések könyvet pdf ingyenes, A repülés megszállottai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A repülés megszállottai pdf ingyenes, A repülés megszállottai letöltések könyvet epub ingyenes, A repülés megszállottai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply