A reneszánsz

Jeannie Labno - A reneszánsz

A Scolar Art-sorozatban megjelenő kötet egyedülálló megközelítésmóddal, a legapróbb részletekre kiterjedően világítja meg a reneszánsz legkiválóbb művészeinek stílusát és alkotómódszerét. Az olvasó a könyvet színesítő ablakos kivágásokon keresztül szinte belekukucskálhat az egyes műalkotásokba, különböző nézőpontokból csodálhatja meg és tanulmányozhatja részleteit. A húsz legkiemelkedőbb reneszánsz mestermű között olyanokat találunk, mint Van Eyck Az Arnolfini házaspár vagy Botticelli Vénusz születése című képe. A műalkotásokat gyönyörű reprodukciók keltik életre. A szerző a tárgyalt képnek a műfaj történetén belül betöltött szerepét is vizsgálja, segítve ezzel az olvasót a művészettörténeti tájékozódásban.
A gondosan megtervezett „ablakok” kiemelik a részleteket, miközben a szöveg ismerteti az alkotó technikáját és a festmények színvilágát.
E nélkülözhetetlen művészeti kötet lapjain valósággal „újjászületik” a reneszánsz húsz legjelentősebb festménye.A Könyv Magyarul!


Letöltések A reneszánsz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A reneszánsz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  FLEXIBILIS, CÉRNAFŰZÖTT
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789632440811
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203259 / 1058378
  Series:


  TAGS:
  Online A reneszánsz ebook, könyvet A reneszánsz FB2, Download A reneszánsz PDF , Download A reneszánsz MOBI, Online A reneszánsz könyvet, ingyenes letöltések A reneszánsz IPhone, Online könyvet A reneszánsz PDF, ingyenes A reneszánsz DJVU, ingyenes letöltések A reneszánsz TXT, letöltések A reneszánsz RTF, Online A reneszánsz FB2 , e-könyvet A reneszánsz letöltések TXT, ingyenes A reneszánsz letöltések könyvet, e-könyvet A reneszánsz download MOBI, letöltések A reneszánsz IPad, olvas A reneszánsz MOBI, olvas A reneszánsz DOC, ingyenes A reneszánsz AWZ, Download e-könyvet A reneszánsz iPad , ingyenes A reneszánsz DJVU, Download A reneszánsz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A reneszánsz DVD, olvas A reneszánsz TXT, Book A reneszánsz letöltések DJVU, A reneszánsz letöltések könyvet ingyenes, A reneszánsz letöltések könyvet pdf ingyenes, A reneszánsz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A reneszánsz pdf ingyenes, A reneszánsz letöltések könyvet epub ingyenes, A reneszánsz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply