A rendszerváltás (k)ára

Polgár Tibor - Pozsgay Imre - A rendszerváltás (k)ára

Ismét "zsákutcába" jutottunk vagy "csak" irányt tévesztettünk? A nép valóban távol tartotta magát az átalakulástól vagy távol tartották tőle? Netán a lakosság nagy részének a rendszerváltozásba vetett hite vagy illúziója foszlott szét? Mennyire elégedetlen a rendszerváltás következményeivel? Volt-e elegendő tér és idő, hogy saját történelmünkkel és kultúránkkal adekvát intézményi formákat hozzunk létre? Pozsgay Imre és Polgár Tibor ezekről a kérdésekről beszélget és ezekre a kérdésekre keres válaszokat ebben a könyvben.

Pozsgay Imre neve és személye összeforrott a kelet-közép-európai rendszerváltással. Az egykor államminiszter – aki ha emberi jogokról, szabadságról és demokráciáról van szó, akkor szabadelvű, ha gazdaságpolitikáról, társadalmi szolidaritásról, akkor baloldali, ha kultúráról, hagyományról, közösségről, akkor pedig nemzeti konzervatív – meghatározó szerepet játszott abban, hogy magyarországi politikai rendszerváltás békés úton, lényegileg a politikai erők közötti konszenzussal valósult meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A rendszerváltás (k)ára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rendszerváltás (k)ára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.6 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  239
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9630944200
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A rendszerváltás (k)ára ebook, könyvet A rendszerváltás (k)ára FB2, Download A rendszerváltás (k)ára PDF , Download A rendszerváltás (k)ára MOBI, Online A rendszerváltás (k)ára könyvet, ingyenes letöltések A rendszerváltás (k)ára IPhone, Online könyvet A rendszerváltás (k)ára PDF, ingyenes A rendszerváltás (k)ára DJVU, ingyenes letöltések A rendszerváltás (k)ára TXT, letöltések A rendszerváltás (k)ára RTF, Online A rendszerváltás (k)ára FB2 , e-könyvet A rendszerváltás (k)ára letöltések TXT, ingyenes A rendszerváltás (k)ára letöltések könyvet, e-könyvet A rendszerváltás (k)ára download MOBI, letöltések A rendszerváltás (k)ára IPad, olvas A rendszerváltás (k)ára MOBI, olvas A rendszerváltás (k)ára DOC, ingyenes A rendszerváltás (k)ára AWZ, Download e-könyvet A rendszerváltás (k)ára iPad , ingyenes A rendszerváltás (k)ára DJVU, Download A rendszerváltás (k)ára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rendszerváltás (k)ára DVD, olvas A rendszerváltás (k)ára TXT, Book A rendszerváltás (k)ára letöltések DJVU, A rendszerváltás (k)ára letöltések könyvet ingyenes, A rendszerváltás (k)ára letöltések könyvet pdf ingyenes, A rendszerváltás (k)ára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rendszerváltás (k)ára pdf ingyenes, A rendszerváltás (k)ára letöltések könyvet epub ingyenes, A rendszerváltás (k)ára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply