A rendszerváltás élménye


Egy ismerősi, baráti köröket összehozó és a köztük lévő kommunikációt segítő internetes portálról indult ez az egész akció. Száz címre ment el innen egy-egy levél, amely arra kérte a címzetteket,hogy vallják meg rendszerváltó élményeiket, s csináljunk könyvet megélt történelmünkből. Persze fájdalmas műveletre szólt eme invitálás, a múltba nézés ugyanis egyszerre aktiválja a személyiség önvédelmi reflexét és nárcisztikus kitárulkozási vágyát, természetes szemérmességet és a kibeszélés lelki szükségletét. Aztán a címzetteknél hol az egyik, hol a másik győzött. Ám ahogy érkeztek a vallomások, elképesztő körkép látszott kiformálódni: exartista cirkusz kutató éppúgy górcső alá tette elmúlt két évtizedét, mint az exkultuszminiszter, a pedagógus, a szociológusból lekvárgyárossá avanzsált kistőkés, a mérnök, a tanító, a kezdő kalandregényíró, az irodalomkritikus, a karikaturista, a rockszakértő, a cipő-nagykereskedő, a deklasszálódott volt szoc. káder, az ipar- és a képzőművész, a József Attila-díjas költő-író, a beíró, a szociálpszichológus professzor, a hírlapíró, a könyvkiadó vagy éppen a táncművész.
De nemcsak a szerzői gárda, hanem az elbeszélt momentumok, árnyalatok, apró epizódok is kezdtek egyre izgalmasabb rendszerváltó pannóvá összeállni. A szövegek észrevétlenül kultuszkönyvvé írták magukat – a nagy generációnak és gyermekeiknek, a kis generációnak szólóan.

E könyv lapjain egyfajta kis és a nagy generációs rendszerváltó önarckép skiccelődött, s talán többünkről, mint ahányan belerajzoltuk önmagunkat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A rendszerváltás élménye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rendszerváltás élménye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789637052682
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2112345 / 1018419  TAGS:
  Online A rendszerváltás élménye ebook, könyvet A rendszerváltás élménye FB2, Download A rendszerváltás élménye PDF , Download A rendszerváltás élménye MOBI, Online A rendszerváltás élménye könyvet, ingyenes letöltések A rendszerváltás élménye IPhone, Online könyvet A rendszerváltás élménye PDF, ingyenes A rendszerváltás élménye DJVU, ingyenes letöltések A rendszerváltás élménye TXT, letöltések A rendszerváltás élménye RTF, Online A rendszerváltás élménye FB2 , e-könyvet A rendszerváltás élménye letöltések TXT, ingyenes A rendszerváltás élménye letöltések könyvet, e-könyvet A rendszerváltás élménye download MOBI, letöltések A rendszerváltás élménye IPad, olvas A rendszerváltás élménye MOBI, olvas A rendszerváltás élménye DOC, ingyenes A rendszerváltás élménye AWZ, Download e-könyvet A rendszerváltás élménye iPad , ingyenes A rendszerváltás élménye DJVU, Download A rendszerváltás élménye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rendszerváltás élménye DVD, olvas A rendszerváltás élménye TXT, Book A rendszerváltás élménye letöltések DJVU, A rendszerváltás élménye letöltések könyvet ingyenes, A rendszerváltás élménye letöltések könyvet pdf ingyenes, A rendszerváltás élménye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rendszerváltás élménye pdf ingyenes, A rendszerváltás élménye letöltések könyvet epub ingyenes, A rendszerváltás élménye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply