A remény földjén

Iny Lorentz - A remény földjén

Három fiatal gyermek halad az ismeretlen csatamező felé, ahol az évszázad egyik legvéresebb ütközete veszi kezdetét. A 19. század első felének rendileg és vallásilag szigorúan tagolt társadalmában útjaik sosem keresztezhetnék egymást, a háború azonban minden szabályt felülír. Walther éles eszű, ám a harctéren tapasztalatlan, tizenhárom éves árva dobos fiú. Apja, Renitz gróf erdészeként szolgált, és a Napóleon elleni küzdelemben vesztette életét. Waterloohoz közeledve az ifjú a tízesztendős Giselába botlik, aki markotányosnő édesanyjával követi apját, az ezred őrmesterét. A háború borzalmai közepette rögtön különös kötelék alakul ki a két fiatal között. Ugyancsak az ezredben menetel Renitz gróf fia, a Walthernél és Giselánál nem sokkal idősebb, rátarti Diebold, aki nem létező tekintélyét a harcedzett közkatonák megalázásával próbálja kivívni. A sorsdöntő waterlooi csatában Walther megmenti az ezredes életét, aki köszönetképp és Diebold legnagyobb bosszúságára magához veszi az árva fiút és Giselát. Az életük ettől kezdve akarva-akaratlanul összefonódik, és megannyi váratlan helyzet teszi próbára minden erejüket és reményüket.

Iny Lorentznek, A szajha-sorozat szerzőjének új, izgalmas regénye a három fiatal felnőtté válását, szerelemmel-gyűlölettel teli viszonyát követi nyomon, megjelenítve egyúttal a gátlástalan hatalmasságoknak és a merev uralmi rendszernek kiszolgáltatottak harcát egy szabadabb, emberibb életért. Gisela és Walther története A fehér csillag címen folytatódik tovább.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A remény földjén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A remény földjén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  496
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789636436537
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2504522 / 1118050
  Series:


  TAGS:
  Online A remény földjén ebook, könyvet A remény földjén FB2, Download A remény földjén PDF , Download A remény földjén MOBI, Online A remény földjén könyvet, ingyenes letöltések A remény földjén IPhone, Online könyvet A remény földjén PDF, ingyenes A remény földjén DJVU, ingyenes letöltések A remény földjén TXT, letöltések A remény földjén RTF, Online A remény földjén FB2 , e-könyvet A remény földjén letöltések TXT, ingyenes A remény földjén letöltések könyvet, e-könyvet A remény földjén download MOBI, letöltések A remény földjén IPad, olvas A remény földjén MOBI, olvas A remény földjén DOC, ingyenes A remény földjén AWZ, Download e-könyvet A remény földjén iPad , ingyenes A remény földjén DJVU, Download A remény földjén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A remény földjén DVD, olvas A remény földjén TXT, Book A remény földjén letöltések DJVU, A remény földjén letöltések könyvet ingyenes, A remény földjén letöltések könyvet pdf ingyenes, A remény földjén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A remény földjén pdf ingyenes, A remény földjén letöltések könyvet epub ingyenes, A remény földjén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply