A rém


A férfi egy szemvillanás alatt hirtelen átalakult. A jó modor lefoszlott róla, szemében láng lobbant, hangja csattant: – Vetközzön, mert megbánja!
A lány a megdöbbenéstöl dermedten állt.
A férfi hozzálépett, letépte róla a köntöst és a hálóinget, átkarolta, majd a sikoltásra nyíló ajkakat a másik kezével befogta. Bevonszolta a lányt a belső szobába, s a heverőre teperve megerőszakolta…
Helga visítani kezdett, szinte a falak is beleremegtek.
A férfí sietve kapkodta magára ruháját, fogta a táskáját és visszakiáltott:
– Ha valakinek beszélsz erről, ismét meglátogatlak! Jobb, ha nyugton maradsz, úgy sincs menekvésed. hiszen megjelöltelek!!!
(Részlet)A Könyv Magyarul!


Letöltések A rém ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rém ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789638296795
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154677 / 1033832
  Series:


  TAGS:
  Online A rém ebook, könyvet A rém FB2, Download A rém PDF , Download A rém MOBI, Online A rém könyvet, ingyenes letöltések A rém IPhone, Online könyvet A rém PDF, ingyenes A rém DJVU, ingyenes letöltések A rém TXT, letöltések A rém RTF, Online A rém FB2 , e-könyvet A rém letöltések TXT, ingyenes A rém letöltések könyvet, e-könyvet A rém download MOBI, letöltések A rém IPad, olvas A rém MOBI, olvas A rém DOC, ingyenes A rém AWZ, Download e-könyvet A rém iPad , ingyenes A rém DJVU, Download A rém e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rém DVD, olvas A rém TXT, Book A rém letöltések DJVU, A rém letöltések könyvet ingyenes, A rém letöltések könyvet pdf ingyenes, A rém pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rém pdf ingyenes, A rém letöltések könyvet epub ingyenes, A rém ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply