A reklám alapkönyve


Egy országban egy tudomanyág felnőtté válásának nem az a pillanata, amikor már sokan vizsgáznak belőle, hanem az, amikor megszületik az első rendszerbe foglalt, hazai kézikönyv. Ennek a szép pillanatnak vagyunk a részesei. Innentől kezdve van mit leltárba venni, van mihez igazodni, van mire hivatkozni. És van mivel vitatkozni, van mitől eltérni, van mit megújitani… és van mit lefordítani a mi gyakorlatunkra. Már nagyon hiányzott.
Sas István
érdemes művész a Kommunikációs Akadémia társigazgatója

A hazai marketing kommunikációs iparág már a két világháború között nemzetközi szinvonalat ért el. Olyan tradicióink, alapjaink vannak, amelyek méltő helyére emelték a magyar reklámiparágat, az 1980-as évektől kezdődő újabb kiemelkedő hullám tetejére. Mára a világ élvonalába tartozó reklámszakembereink és munkáik nyerik sorra a nemzetközi díjakat, használják kreativ gondolataikat világszerte. „A reklám alapkönyve” az őt megillető szinten és összefogottsággal kezeli a reklámszakmát, amelynek kiváló szakkönyveként
rnindenkinek hasznos forrása lesz. Bárcsak minél több ilyen szakkiadványunk lehetne!
Dr. Takács Ildikó
Reklám Világszövetség (IAA) alelnöke

A magyar marketing-szakirodalom kínálata az utóbbi években folyamatosan bővült. A reklámmal foglalkozó szakkönyvekről ez sajnos nem mondható el, jóllehet a hazai reklámpiac növekedése ezt igencsak indokolttá tenné. Ezen segít A Reklám alapkönyve, a francia Le Publicitor magyar változata, amely eddig hat kiadást ért meg, és számos nyelvre lefordították. Azt bizonyítja, hogy a reklám világáról is lehet felsőfokon írni,
úgy, hogy cseppet sem csorbul a gyakorlatközeliség.
Dr. Tóth Gedeon
alkotószerkesztő
A Könyv Magyarul!


Letöltések A reklám alapkönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A reklám alapkönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  554
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1120 gr
  ISBN:
  9799632247938
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123103 / 1021201
  Translator:


  TAGS:
  Online A reklám alapkönyve ebook, könyvet A reklám alapkönyve FB2, Download A reklám alapkönyve PDF , Download A reklám alapkönyve MOBI, Online A reklám alapkönyve könyvet, ingyenes letöltések A reklám alapkönyve IPhone, Online könyvet A reklám alapkönyve PDF, ingyenes A reklám alapkönyve DJVU, ingyenes letöltések A reklám alapkönyve TXT, letöltések A reklám alapkönyve RTF, Online A reklám alapkönyve FB2 , e-könyvet A reklám alapkönyve letöltések TXT, ingyenes A reklám alapkönyve letöltések könyvet, e-könyvet A reklám alapkönyve download MOBI, letöltések A reklám alapkönyve IPad, olvas A reklám alapkönyve MOBI, olvas A reklám alapkönyve DOC, ingyenes A reklám alapkönyve AWZ, Download e-könyvet A reklám alapkönyve iPad , ingyenes A reklám alapkönyve DJVU, Download A reklám alapkönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A reklám alapkönyve DVD, olvas A reklám alapkönyve TXT, Book A reklám alapkönyve letöltések DJVU, A reklám alapkönyve letöltések könyvet ingyenes, A reklám alapkönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A reklám alapkönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A reklám alapkönyve pdf ingyenes, A reklám alapkönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A reklám alapkönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply