A rákról őszintén férfiaknak és nőknek


Rák – félünk tőle, mert nem ismerjük. Sokunknak van, sokunknak lesz. Azt hisszük, valamiféle
titkos, halálos ítélet. Valójában nem az, hiszen a rákos betegek fele gyógyult, másik részük pedig kezelés alatt áll több-kevesebb sikerrel. Azok viszont, akik úgy tudják egészségesek – ez a többség -, ők maguk is nagyon sokat tehetnek azért, hogy ne támadja meg őket a rákbetegség. Akkor hát miért ilyen pesszimista és torz kép él a társadalomban erről a betegségről? Erre a kérdésre adja meg a választ könyvünk, amelyet az olvasó a kezében tart. Szerzője a nagyhírű, tudós professzor, Lapis Károly, aki nemcsak elismert patológusként és sikeres kutatóorrosként, hanem a daganatos betegek sorsáért aggódó emberként is vállalkozott a felvilágosító munkára.
Kiknek szól ez a könyv? Mindenkinek, aki nem szenved daganatos betegségben és főként azoknak, akik rákbetegségük miatt jelenleg is kezelés alatt állnak vagy valaha abban részesültek. A szerző nem tételez fel semmilyen előzetes szakképzettséget. Abból indul ki, hogy aki a könyvet fellapozza, olyan alapvető anatómiai és élettani ismereteket kapjon, amelyek szükségesek a rák kialakulásának megértéséhez. Akinek pedig valamely szervében daganat keletkezett, az találja meg a megfelelő fejezetben azokat a tudnivalókat, amelyek rá vonatkoznak. Így minden egyes rákféleség esetében utalás történik az adott daganat gyakoriságára, feltételezett vagy ismert okaira, főbb szövettani típusaira. Felsorolja a diagnosztika laboratóriumi és eszközös műveleteit, valamint a betegség stádiumait. Ismerteti a terápia sebészi, sugaras, gyógyszeres vagy egyéb módszereit és tájékoztató jelleggel a kórjóslattal is foglalkozik. Külön hangsúlyt fektet a kezelés mellékhatásainak ismertetésére és azok enyhítésére. Nem marad el a pszichés támogatás különböző módozatainak elemzése sem.
A könyvnek van egy másik fontos üzenete: mit tegyünk, hogy lehetőség szerint elkerüljük a
rák kialakulását. Ennek érdekében életvitelre vonatkozó tanácsoltat ad a “European Code
Agarost Cancer” ajánlásai alapján, amely az Európai Közösség országaiban született, mint előremutató dokumentum. Az egészséges táplálkozás, a mértéktartó napozás, a helyes magatartás kialakítása ugyanúgy hozzájárul, mint a dohányzás vagy az alkoholizmus elleni küzdelem. A részvétel a szűrőprogramokban is parancsoló prioritás. A könyvben található felsorolás és az egyes ajánlások részletezése mindannyiunk számára iránymutató és lehetővé teszi a hazai, drámainak mondható rákos halálozás csökkentését. Hiánypótló ez a mű, amelyből minden tényleges és potenciális beteg hasznos tanácsokat kaphat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  580
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1100 gr
  ISBN:
  9789632426648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2112103 / 1018341  TAGS:
  Online A rákról őszintén férfiaknak és nőknek ebook, könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek FB2, Download A rákról őszintén férfiaknak és nőknek PDF , Download A rákról őszintén férfiaknak és nőknek MOBI, Online A rákról őszintén férfiaknak és nőknek könyvet, ingyenes letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek IPhone, Online könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek PDF, ingyenes A rákról őszintén férfiaknak és nőknek DJVU, ingyenes letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek TXT, letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek RTF, Online A rákról őszintén férfiaknak és nőknek FB2 , e-könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések TXT, ingyenes A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések könyvet, e-könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek download MOBI, letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek IPad, olvas A rákról őszintén férfiaknak és nőknek MOBI, olvas A rákról őszintén férfiaknak és nőknek DOC, ingyenes A rákról őszintén férfiaknak és nőknek AWZ, Download e-könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek iPad , ingyenes A rákról őszintén férfiaknak és nőknek DJVU, Download A rákról őszintén férfiaknak és nőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rákról őszintén férfiaknak és nőknek DVD, olvas A rákról őszintén férfiaknak és nőknek TXT, Book A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések DJVU, A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések könyvet ingyenes, A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, A rákról őszintén férfiaknak és nőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rákról őszintén férfiaknak és nőknek pdf ingyenes, A rákról őszintén férfiaknak és nőknek letöltések könyvet epub ingyenes, A rákról őszintén férfiaknak és nőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply