A rák, mint fordulópont

Lawrence Leshan - A rák, mint fordulópont

Lawrence LeShan, a nagynevű amerikai pszichoterapeuta több mint negyven évig foglalkozott daganatos betegekkel. Ma eléggé elterjedt a pszichoonkológia fogalma orvosi és pszichológiai körökben, de az ötvenes években LeShan látta meg elsők között, hogy a rákbeteg belső beállítottsága és érzelmi állapota jelentősen befolyásolja immunvédelmi rendszerének működését; ezért a pszichoterápia célja értelmet, célt és kreativitást hozni a beteg életébe, optimális irányba terelni életmódját és lelkiállapotát, és ily módon felébreszteni öngyógyító képességét az orvosi kezelés alátámasztására.

A rák mint fordulópont maradéktalanul összegezi LeShan munkájának elméleti és gyakorlati részét. Mélységesen emberi történetek mutatják be a belső átállás gyógyító hatását, az elméleti részek érdekességét pedig fokozza a szerző bölcsessége és humora. A kötet külön értéke a függelékben található munkafüzet, melynek 29 gyakorlata remek önismereti tréninget kínál betegeknek és egészségeseknek egyaránt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A rák, mint fordulópont ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rák, mint fordulópont ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  231
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789630875950
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2501504 / 1115772
  Translator:


  TAGS:
  Online A rák, mint fordulópont ebook, könyvet A rák, mint fordulópont FB2, Download A rák, mint fordulópont PDF , Download A rák, mint fordulópont MOBI, Online A rák, mint fordulópont könyvet, ingyenes letöltések A rák, mint fordulópont IPhone, Online könyvet A rák, mint fordulópont PDF, ingyenes A rák, mint fordulópont DJVU, ingyenes letöltések A rák, mint fordulópont TXT, letöltések A rák, mint fordulópont RTF, Online A rák, mint fordulópont FB2 , e-könyvet A rák, mint fordulópont letöltések TXT, ingyenes A rák, mint fordulópont letöltések könyvet, e-könyvet A rák, mint fordulópont download MOBI, letöltések A rák, mint fordulópont IPad, olvas A rák, mint fordulópont MOBI, olvas A rák, mint fordulópont DOC, ingyenes A rák, mint fordulópont AWZ, Download e-könyvet A rák, mint fordulópont iPad , ingyenes A rák, mint fordulópont DJVU, Download A rák, mint fordulópont e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rák, mint fordulópont DVD, olvas A rák, mint fordulópont TXT, Book A rák, mint fordulópont letöltések DJVU, A rák, mint fordulópont letöltések könyvet ingyenes, A rák, mint fordulópont letöltések könyvet pdf ingyenes, A rák, mint fordulópont pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rák, mint fordulópont pdf ingyenes, A rák, mint fordulópont letöltések könyvet epub ingyenes, A rák, mint fordulópont ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply