A rabszolga

Isaac Bashevish Singer - A rabszolga

A rabszolga Singer egyik legcsodálatosabb, arányaiban is tökéletes remekműve, egy lélegzetelállítóan szép szerelem története. A rabszolgaság fogalma nem pusztán a főhős egyéni sorsát példázza. Isten rabszolgái vagyunk mindannyian állapítja meg Jákob. Isten kegyelmében, gondviselésében hinni kell, cselekedeteinek igazságosságát kétségbe vonni, kételkedni, vizsgálódni, okokat keresni nem más, mint lázadás. A társadalmi elnyomás, a faji megkülönböztetés, az állami és egyházi törvények kegyetlen szigora is rabszolgaságban tartja az embereket. A lengyel-zsidó rezervátumfalvak ábrázolásán túl az író a korabeli Lengyelország társadalmi ellentéteire is utal (a parasztság kizsákmányoltsága; az ország sorsán kesergő, tehetetlen és züllött arisztokrácia). Mélységesen együtt érez a zsidóság megpróbáltatásaival, de ez nem akadályozza abban, hogy elfogultságtól mentesen, tárgyilagosan rá ne mutasson: Isten szolgálatát jó néhányan helytelenül értelmezik, szemforgató módon, a vallás külső formáit, előírásait követik. Pedig a hit lényege és ezt csak egyházából történt kiközösítése után érti meg Jákob egészen más: az ember kapcsolata embertársaival.A Könyv Magyarul!


Letöltések A rabszolga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rabszolga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 20.3 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  252
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9639442275
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A rabszolga ebook, könyvet A rabszolga FB2, Download A rabszolga PDF , Download A rabszolga MOBI, Online A rabszolga könyvet, ingyenes letöltések A rabszolga IPhone, Online könyvet A rabszolga PDF, ingyenes A rabszolga DJVU, ingyenes letöltések A rabszolga TXT, letöltések A rabszolga RTF, Online A rabszolga FB2 , e-könyvet A rabszolga letöltések TXT, ingyenes A rabszolga letöltések könyvet, e-könyvet A rabszolga download MOBI, letöltések A rabszolga IPad, olvas A rabszolga MOBI, olvas A rabszolga DOC, ingyenes A rabszolga AWZ, Download e-könyvet A rabszolga iPad , ingyenes A rabszolga DJVU, Download A rabszolga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rabszolga DVD, olvas A rabszolga TXT, Book A rabszolga letöltések DJVU, A rabszolga letöltések könyvet ingyenes, A rabszolga letöltések könyvet pdf ingyenes, A rabszolga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rabszolga pdf ingyenes, A rabszolga letöltések könyvet epub ingyenes, A rabszolga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply