A rábeszélőgép

Elliot Aronson - Anthony R. Pratkanis - A rábeszélőgép

Hogyan hirdessünk hatásosan? Hogyan védekezzünk a hatásos hirdetések ellen? Hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy megvegyük azokat a jó vagy rossz termékeket, amelyeket mindenáron ránk akarnak tukmálni? Hogyan adjunk el jó politikust? stb. E könyv a fenti kérdésekre keresi (és gyakran találja meg) a választ. A két amerikai szerző világhírű szociálpszichológus. Tudományáguk azt kutatja: hogyan viselkedik az ember csapatban, csordában, kis és nagy közösségben – egyszóval: társadalomban. A rábeszélőgép egyszerre szórakoztató olvasmány és közhasznú kézikönyv a meggyőzés mindennapos mesterségéről, annak elméletéről és gyakorlatáról; élvezetes stílusban, a témába vágó karikatúrákkal.A Könyv Magyarul!


Letöltések A rábeszélőgép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rábeszélőgép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  212
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  298 gr
  ISBN:
  9789637853036
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2112052 / 1018329
  Translator:


  TAGS:
  Online A rábeszélőgép ebook, könyvet A rábeszélőgép FB2, Download A rábeszélőgép PDF , Download A rábeszélőgép MOBI, Online A rábeszélőgép könyvet, ingyenes letöltések A rábeszélőgép IPhone, Online könyvet A rábeszélőgép PDF, ingyenes A rábeszélőgép DJVU, ingyenes letöltések A rábeszélőgép TXT, letöltések A rábeszélőgép RTF, Online A rábeszélőgép FB2 , e-könyvet A rábeszélőgép letöltések TXT, ingyenes A rábeszélőgép letöltések könyvet, e-könyvet A rábeszélőgép download MOBI, letöltések A rábeszélőgép IPad, olvas A rábeszélőgép MOBI, olvas A rábeszélőgép DOC, ingyenes A rábeszélőgép AWZ, Download e-könyvet A rábeszélőgép iPad , ingyenes A rábeszélőgép DJVU, Download A rábeszélőgép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rábeszélőgép DVD, olvas A rábeszélőgép TXT, Book A rábeszélőgép letöltések DJVU, A rábeszélőgép letöltések könyvet ingyenes, A rábeszélőgép letöltések könyvet pdf ingyenes, A rábeszélőgép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rábeszélőgép pdf ingyenes, A rábeszélőgép letöltések könyvet epub ingyenes, A rábeszélőgép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply