A Putyin-rejtély


A sikeremberektől elvárják, hogy emberfölöttiként teljesítenek, hogy ott legyenek sikeresek, ahol a “középszerű ember” feladja, függetlenül attól, hogy bizonytalanság, gyengeség vagy egy kihívásnak a reális felmérése készteti-e erre. De hogy egy menedzser éppen azon “erények” folytán betegszik meg, melyeknek a potenciáját tulajdonítják, ezt senki sem óhajtja tudomásul venni – a legkevésbé ő maga. A menedzserség úgynevezett erényei a végletes formái a hatalom megszerzését és megtartását garantáló összes tulajdonságnak: a birtoklási vágynak, a kitartásnak, a harci szellemnek, az önmegvalósításnak, az akaratérvényesítésnek és a versenyképességnek. Kevésbé pozitívan fogalmazva itt nyugodtan kapzsiságról, vaskalaposságról, agresszivitásról, irigységről, fennhéjázásról, brutalitásról és rivalizálásról beszélhetünk. És ezennel a sikerember mítoszát el is búcsuztathatjuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Putyin-rejtély ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Putyin-rejtély ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  212
  Borító:
  FŰZVE
  ISBN:
  9639191639
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:
  2118225 / 1019710
  Formátum:
  A 5 210 X 148  TAGS:
  Online A Putyin-rejtély ebook, könyvet A Putyin-rejtély FB2, Download A Putyin-rejtély PDF , Download A Putyin-rejtély MOBI, Online A Putyin-rejtély könyvet, ingyenes letöltések A Putyin-rejtély IPhone, Online könyvet A Putyin-rejtély PDF, ingyenes A Putyin-rejtély DJVU, ingyenes letöltések A Putyin-rejtély TXT, letöltések A Putyin-rejtély RTF, Online A Putyin-rejtély FB2 , e-könyvet A Putyin-rejtély letöltések TXT, ingyenes A Putyin-rejtély letöltések könyvet, e-könyvet A Putyin-rejtély download MOBI, letöltések A Putyin-rejtély IPad, olvas A Putyin-rejtély MOBI, olvas A Putyin-rejtély DOC, ingyenes A Putyin-rejtély AWZ, Download e-könyvet A Putyin-rejtély iPad , ingyenes A Putyin-rejtély DJVU, Download A Putyin-rejtély e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Putyin-rejtély DVD, olvas A Putyin-rejtély TXT, Book A Putyin-rejtély letöltések DJVU, A Putyin-rejtély letöltések könyvet ingyenes, A Putyin-rejtély letöltések könyvet pdf ingyenes, A Putyin-rejtély pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Putyin-rejtély pdf ingyenes, A Putyin-rejtély letöltések könyvet epub ingyenes, A Putyin-rejtély ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply