A profit művészete


Mi a közös egy Barbi babában, egy Nokia telefonban és egy American Express bankkártyában? Mindhárom egy sikeres profitmodell, a Piramis Profit egy-egy mintapéldája. És mi köze egymáshoz az Intelnek, a Microsoftnak és Stephen Kingnek? Annyi, hogy mindegyik az Értéklánc-pozíció Profit modelljén alapszik.
A profit művészete azokat a láthatatlan, de létfontosságú vezérelveket rajzolja föl, amelyek az üzleti siker és az üzleti bukás közötti különbségeket jelenthetik. A szerző, a jó nevű üzleti tanácsadó szellemesen és izgalmasan meséli el a keleti bölcsességet a nyugati ravaszsággal egyesítő Zhao mester (stratégiai tanácsadó) és ifjú tanítványa, az igyekvő és tehetséges Steve történetét.
A könyv huszonhárom fejezete egy-egy tanóra, s egyben egy-egy profitgenerálási modell is, amelyek mindegyikét számos konkrét példa és éppen egyszerűségében tanulságos levezetés világítja meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések A profit művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A profit művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789637525346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2123199 / 1021260
  Translator:


  TAGS:
  Online A profit művészete ebook, könyvet A profit művészete FB2, Download A profit művészete PDF , Download A profit művészete MOBI, Online A profit művészete könyvet, ingyenes letöltések A profit művészete IPhone, Online könyvet A profit művészete PDF, ingyenes A profit művészete DJVU, ingyenes letöltések A profit művészete TXT, letöltések A profit művészete RTF, Online A profit művészete FB2 , e-könyvet A profit művészete letöltések TXT, ingyenes A profit művészete letöltések könyvet, e-könyvet A profit művészete download MOBI, letöltések A profit művészete IPad, olvas A profit művészete MOBI, olvas A profit művészete DOC, ingyenes A profit művészete AWZ, Download e-könyvet A profit művészete iPad , ingyenes A profit művészete DJVU, Download A profit művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A profit művészete DVD, olvas A profit művészete TXT, Book A profit művészete letöltések DJVU, A profit művészete letöltések könyvet ingyenes, A profit művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A profit művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A profit művészete pdf ingyenes, A profit művészete letöltések könyvet epub ingyenes, A profit művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply