A profi lúzer


Az író az élet szinte minden területéről tud példát adni ehhez a törekvéshez: olyan emberek példáját, akik teljesítménye alaposan elmarad az átlagtól. Könyvünk arra a megdöbbentő következtetésre jut, hogy ezek a nagyon különböző emberek ugyanazt a stratégiát alkalmazzák. Ők – a profi lúzerek – oly könnyedén és vidáman buknak el bármit, hogy nem is nagyon figyelnek rá, szinte nincsenek is tudatában annak, ami történik velük.
A könyv szemléletesen bemutatja, mi az, amit a kiemelkedő sikertelenek következetesen gondolnak, mondanak és tesznek, illetve többnyire mit nem tesznek, hogy elrontsák a siker esélyét – tehát e könyvben egybegyűjtve találhatjuk meg mindazokat a stratégiákat, amelyeket semmiképp ne kövessünk, ha nem akarunk veszíteni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A profi lúzer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A profi lúzer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  228
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789639686632
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2197029 / 1049516
  Series:


  TAGS:
  Online A profi lúzer ebook, könyvet A profi lúzer FB2, Download A profi lúzer PDF , Download A profi lúzer MOBI, Online A profi lúzer könyvet, ingyenes letöltések A profi lúzer IPhone, Online könyvet A profi lúzer PDF, ingyenes A profi lúzer DJVU, ingyenes letöltések A profi lúzer TXT, letöltések A profi lúzer RTF, Online A profi lúzer FB2 , e-könyvet A profi lúzer letöltések TXT, ingyenes A profi lúzer letöltések könyvet, e-könyvet A profi lúzer download MOBI, letöltések A profi lúzer IPad, olvas A profi lúzer MOBI, olvas A profi lúzer DOC, ingyenes A profi lúzer AWZ, Download e-könyvet A profi lúzer iPad , ingyenes A profi lúzer DJVU, Download A profi lúzer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A profi lúzer DVD, olvas A profi lúzer TXT, Book A profi lúzer letöltések DJVU, A profi lúzer letöltések könyvet ingyenes, A profi lúzer letöltések könyvet pdf ingyenes, A profi lúzer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A profi lúzer pdf ingyenes, A profi lúzer letöltések könyvet epub ingyenes, A profi lúzer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply