A princípiumokról I-II.

Órigenész - A princípiumokról I-II.

Órigenész minden idők egyik legtermékenyebb és legsokoldalúbb alkotója. Hatalmas műveltséggel rendelkezett, kiválóan ismerte a görög filozófiai hagyományt, ugyanakkor betéve tudta szinte az egész Szentírást. A Princípiumokról c. munkája a keresztény teológiai tanítás első rendszeres összefoglalása, melyben az isteni természettel, az angyalokkal, az emberi lélekkel, a teremtett világgal kapcsolatos alapvető kérdésekre keresi a választ. Különleges jelentősége van exegetikai és hermeneutikai munkásságának: elsőként érvényesítette a szövegkritikai elveket a Szentírás különféle szövegváltozatainak és fordításainak vizsgálatában, és egyúttal lefektette az ún. allegorikus Írásmagyarázat alapelveit.A Könyv Magyarul!


Letöltések A princípiumokról I-II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A princípiumokról I-II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  431
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  426 gr
  ISBN:
  9789639484436
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2009470 / 1104296
  Series:


  TAGS:
  Online A princípiumokról I-II. ebook, könyvet A princípiumokról I-II. FB2, Download A princípiumokról I-II. PDF , Download A princípiumokról I-II. MOBI, Online A princípiumokról I-II. könyvet, ingyenes letöltések A princípiumokról I-II. IPhone, Online könyvet A princípiumokról I-II. PDF, ingyenes A princípiumokról I-II. DJVU, ingyenes letöltések A princípiumokról I-II. TXT, letöltések A princípiumokról I-II. RTF, Online A princípiumokról I-II. FB2 , e-könyvet A princípiumokról I-II. letöltések TXT, ingyenes A princípiumokról I-II. letöltések könyvet, e-könyvet A princípiumokról I-II. download MOBI, letöltések A princípiumokról I-II. IPad, olvas A princípiumokról I-II. MOBI, olvas A princípiumokról I-II. DOC, ingyenes A princípiumokról I-II. AWZ, Download e-könyvet A princípiumokról I-II. iPad , ingyenes A princípiumokról I-II. DJVU, Download A princípiumokról I-II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A princípiumokról I-II. DVD, olvas A princípiumokról I-II. TXT, Book A princípiumokról I-II. letöltések DJVU, A princípiumokról I-II. letöltések könyvet ingyenes, A princípiumokról I-II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A princípiumokról I-II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A princípiumokról I-II. pdf ingyenes, A princípiumokról I-II. letöltések könyvet epub ingyenes, A princípiumokról I-II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply