A portfólió

Falus Iván - Kimmel Magdolna - A portfólió

Az Oktatás-módszertani Kiskönyvtár e kötetével az a célunk, hogy megismertessük az olvasót a tanulói portfólió fogalmával, használatával. A portfólió a teljesítménymérés területéről került be a pedagógia eszköztárába, de használatos tanulást segítő eszközként is. Megtaláljuk az óvodai nevelésben, az általános, a középiskolai és a felsőoktatásban, főleg a pedagógusképzésben, de a pedagógus-továbbképzésben és a pedagógusértékelésben is. Munkánk középpontjában az általános és a középiskolai oktatásban, valamint a pedagógusképzésben lehetséges alkalmazása áll. Ennek megfelelően ajánljuk a könyvet az érdeklődő általános és középiskolai tanítók és tanárok, a pedagógusképzésben dolgozó szakemberek és intézményvezetők figyelmébe. A kötet felépítése a következő: először röviden megismertetjük olvasóinkat a portfólió kialakulásának történetével, fogalmával és típusaival. Ezután betekintést nyújtunk a módszer tanuláselméleti alapjaiba, mert ennek ismerete nélkül nem lehet megérteni a portfólió iránti megújult érdeklődést. A gyakorló pedagógus vagy tanárképző számára legfontosabb gyakorlati tudnivalókat foglaljuk össze a negyedik, a portfólió készítésének folyamatáról szóló részben. Az ötödik, majd a hatodik fejezetben a szakirodalomban található példák segítségével próbálunk ízelítőt adni a portfólió eddigi hazai és külföldi alkalmazásából. Végül a hetedik részben kísérletet teszünk a módszer értékelésére. Az egyes fejezetekben található, keretben szereplő feladatok, kérdések célja az, hogy segítségükkel az olvasó a fejezet tartalmát magyar kontextusban is el tudja helyezni, a saját tapasztalataihoz kösse. A szövegben első említéskor dőlt betűvel szedett fogalmak meghatározását a könyv végén található fogalomtárban foglaltuk össze.A Könyv Magyarul!


Letöltések A portfólió ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A portfólió ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  138 gr
  ISBN:
  9789636931209
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2084124 / 1008670
  Series:


  TAGS:
  Online A portfólió ebook, könyvet A portfólió FB2, Download A portfólió PDF , Download A portfólió MOBI, Online A portfólió könyvet, ingyenes letöltések A portfólió IPhone, Online könyvet A portfólió PDF, ingyenes A portfólió DJVU, ingyenes letöltések A portfólió TXT, letöltések A portfólió RTF, Online A portfólió FB2 , e-könyvet A portfólió letöltések TXT, ingyenes A portfólió letöltések könyvet, e-könyvet A portfólió download MOBI, letöltések A portfólió IPad, olvas A portfólió MOBI, olvas A portfólió DOC, ingyenes A portfólió AWZ, Download e-könyvet A portfólió iPad , ingyenes A portfólió DJVU, Download A portfólió e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A portfólió DVD, olvas A portfólió TXT, Book A portfólió letöltések DJVU, A portfólió letöltések könyvet ingyenes, A portfólió letöltések könyvet pdf ingyenes, A portfólió pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A portfólió pdf ingyenes, A portfólió letöltések könyvet epub ingyenes, A portfólió ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply