A pool-biliárd kézikönyve

Nick Metcalfe - A pool-biliárd kézikönyve

A pool-biliárd a világ egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb játéka. Tarolj le mindenkit e könyv segítségével, és tudj meg mindent a játék történelméről, a legendás versenyzőkről, a megfelelő dákó kiválasztásáról és karbantartásáról, a lökéstípusokról és a trükklökésekről épp úgy, mint a játék különböző változatairól a 8-as pooltól az egyfalas játékon át a blackpoolig. E mellett további érdekességeket is találsz az olyan rokon sportágakról, mint a snooker vagy a karambol.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pool-biliárd kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pool-biliárd kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789636894634
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222455 / 1078364
  Translator:


  TAGS:
  Online A pool-biliárd kézikönyve ebook, könyvet A pool-biliárd kézikönyve FB2, Download A pool-biliárd kézikönyve PDF , Download A pool-biliárd kézikönyve MOBI, Online A pool-biliárd kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések A pool-biliárd kézikönyve IPhone, Online könyvet A pool-biliárd kézikönyve PDF, ingyenes A pool-biliárd kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések A pool-biliárd kézikönyve TXT, letöltések A pool-biliárd kézikönyve RTF, Online A pool-biliárd kézikönyve FB2 , e-könyvet A pool-biliárd kézikönyve letöltések TXT, ingyenes A pool-biliárd kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet A pool-biliárd kézikönyve download MOBI, letöltések A pool-biliárd kézikönyve IPad, olvas A pool-biliárd kézikönyve MOBI, olvas A pool-biliárd kézikönyve DOC, ingyenes A pool-biliárd kézikönyve AWZ, Download e-könyvet A pool-biliárd kézikönyve iPad , ingyenes A pool-biliárd kézikönyve DJVU, Download A pool-biliárd kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pool-biliárd kézikönyve DVD, olvas A pool-biliárd kézikönyve TXT, Book A pool-biliárd kézikönyve letöltések DJVU, A pool-biliárd kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, A pool-biliárd kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A pool-biliárd kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pool-biliárd kézikönyve pdf ingyenes, A pool-biliárd kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A pool-biliárd kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply