A pokol tornácán

Pintér Tamás (Szerk.) - A pokol tornácán

Imre Gábor írása egy képzőművész szépirodalmi igényű naplója, amelyben megrázó erejű kép rajzolódik ki az első világháború olasz frontjáról, s itt a magyarok számára fogalommá vált Doberdóról. A naplóíró alakulatát, a császári és királyi újvidéki 6. gyalogezred kikülönített I. zászlóalját 1915 májusában a legelső egységek között vezényelték az Isonzóhoz, majd a Doberdóra. A napló ekkortól 1915. augusztus végéig követi nyomon a szerzőjével történteket. Az érzékletesen és élményszerűen leírt eseménysor sok kisebb érdekes, hol vidám, hol szomorú történetből áll össze egésszé, remek zsánerképeket adva a naplóíró sváb, szerb és magyar katonatársairól is. A napló külön értéke a halál közelsége miatt az emberben lejátszódó lelki folyamatok állandó megörökítése, a háború lélektelenítő hatásának a leírása.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pokol tornácán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pokol tornácán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  466 gr
  ISBN:
  9789631253948
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699933 / 1166295  TAGS:
  Online A pokol tornácán ebook, könyvet A pokol tornácán FB2, Download A pokol tornácán PDF , Download A pokol tornácán MOBI, Online A pokol tornácán könyvet, ingyenes letöltések A pokol tornácán IPhone, Online könyvet A pokol tornácán PDF, ingyenes A pokol tornácán DJVU, ingyenes letöltések A pokol tornácán TXT, letöltések A pokol tornácán RTF, Online A pokol tornácán FB2 , e-könyvet A pokol tornácán letöltések TXT, ingyenes A pokol tornácán letöltések könyvet, e-könyvet A pokol tornácán download MOBI, letöltések A pokol tornácán IPad, olvas A pokol tornácán MOBI, olvas A pokol tornácán DOC, ingyenes A pokol tornácán AWZ, Download e-könyvet A pokol tornácán iPad , ingyenes A pokol tornácán DJVU, Download A pokol tornácán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pokol tornácán DVD, olvas A pokol tornácán TXT, Book A pokol tornácán letöltések DJVU, A pokol tornácán letöltések könyvet ingyenes, A pokol tornácán letöltések könyvet pdf ingyenes, A pokol tornácán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pokol tornácán pdf ingyenes, A pokol tornácán letöltések könyvet epub ingyenes, A pokol tornácán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply