A pletyka


Végre valaki nekifogott, és tisztességesen megírta! Mert a humánetológia már egy ideje felismerte, hogy a pletyka valami olyanfajta kommunikáció, amely alapvető emberi jellegzetesség. Az állatok egyáltalán nem pletykálnak. Ma már alig vannak archaikus társadalmak, de mint ez a könyv is szépen bizonyítja, pletyka nélkül a modern társadalmak sem maradnának fenn. Ma egy ember sokféle különböző csoport tagja, sokféle csoportaktivitásban vehet részt, és ha jól belegondolunk, akkor érezzük magunkat igazán egy adott csoport tagjának, ha a csoport tagjait minden oldalról jól ismerjük. Az ismeretek nagy részét a pletykákból szerezzük be. Szóval nagyon fontos dolgokról lesz itt szó. (Csányi Vilmos)A Könyv Magyarul!


Letöltések A pletyka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pletyka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  258
  Borító:
  FŰZVE
  ISBN:
  9639500275
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2118320 / 1019728
  Sorozat:
  Formátum:


  TAGS:
  Online A pletyka ebook, könyvet A pletyka FB2, Download A pletyka PDF , Download A pletyka MOBI, Online A pletyka könyvet, ingyenes letöltések A pletyka IPhone, Online könyvet A pletyka PDF, ingyenes A pletyka DJVU, ingyenes letöltések A pletyka TXT, letöltések A pletyka RTF, Online A pletyka FB2 , e-könyvet A pletyka letöltések TXT, ingyenes A pletyka letöltések könyvet, e-könyvet A pletyka download MOBI, letöltések A pletyka IPad, olvas A pletyka MOBI, olvas A pletyka DOC, ingyenes A pletyka AWZ, Download e-könyvet A pletyka iPad , ingyenes A pletyka DJVU, Download A pletyka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pletyka DVD, olvas A pletyka TXT, Book A pletyka letöltések DJVU, A pletyka letöltések könyvet ingyenes, A pletyka letöltések könyvet pdf ingyenes, A pletyka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pletyka pdf ingyenes, A pletyka letöltések könyvet epub ingyenes, A pletyka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply