A placebo-válasz

Köteles Ferenc - A placebo-válasz

,,A placebo-jelenségről sok mindent gondolnak az emberek, még a szakemberek is, ami lehet ugyan igaz is, de nem úgy, nem azért és nem akkor! Ebből a könyvből kiderül az úgy, az azért és az akkor is, sok példával és a teljességre törekedve. Megismerhető belőle a placebo-jelenség fogalma, a pszichológiai, orvos-biológiai és kulturális mechanizmusokról alkotott elképzelések széles köre, és nagyon sok gyakorlati példán keresztül a jelenség lényege is. Olvasás közben jövünk rá arra is, hogy a placebo-beavatkozásoknak negatív mellékhatásai is lehetnek, és ez a – nocebo-hatásnak nevezett – jelenség legalább annyira fontos (ha kevésbé is ismert), mint a placebo-hatás." Dr. Bárdos György,,Igazi tudományos szakszöveget kap kézhez az olvasó, ez azonban az orvosok, klinikai pszichológusok számára releváns elsősorban, de a biológusok és társadalomtudományokkal foglalkozók számára is. Külön említést érdemel, hogy a szerző kitér az alternatív medicina dilemmáira is, különös tekintettel a homeopátiára és az akupunktúrára. A fő mondanivaló az, hogy a gyógyítás sokkal összetettebb, mint eddig képzeltük, sajátos, még nem kellően feltárt rendszerjelleggel bír, és ha ezt behatóbban megismerhetjük, nagyon sok és fontos teoretikus és alkalmazott perspektívát tár fel."
Dr. Buda BélaA Könyv Magyarul!


Letöltések A placebo-válasz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A placebo-válasz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  820 gr
  ISBN:
  9789632264851
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2681273 / 1156862  TAGS:
  Online A placebo-válasz ebook, könyvet A placebo-válasz FB2, Download A placebo-válasz PDF , Download A placebo-válasz MOBI, Online A placebo-válasz könyvet, ingyenes letöltések A placebo-válasz IPhone, Online könyvet A placebo-válasz PDF, ingyenes A placebo-válasz DJVU, ingyenes letöltések A placebo-válasz TXT, letöltések A placebo-válasz RTF, Online A placebo-válasz FB2 , e-könyvet A placebo-válasz letöltések TXT, ingyenes A placebo-válasz letöltések könyvet, e-könyvet A placebo-válasz download MOBI, letöltések A placebo-válasz IPad, olvas A placebo-válasz MOBI, olvas A placebo-válasz DOC, ingyenes A placebo-válasz AWZ, Download e-könyvet A placebo-válasz iPad , ingyenes A placebo-válasz DJVU, Download A placebo-válasz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A placebo-válasz DVD, olvas A placebo-válasz TXT, Book A placebo-válasz letöltések DJVU, A placebo-válasz letöltések könyvet ingyenes, A placebo-válasz letöltések könyvet pdf ingyenes, A placebo-válasz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A placebo-válasz pdf ingyenes, A placebo-válasz letöltések könyvet epub ingyenes, A placebo-válasz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply