A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Jill Tomlinson - A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Ez itt Ottó.
Ottó pingvinfióka.
Nagyon kíváncsi.
És nagyon fontos feladata van…
Az óriási pingvinkolónián Ottó kelt ki először a tojásból. Ül a papája lábán, és mindent, de mindent tudni akar arról, hogy mi történik vele.
Mit tegyen, hogy ne legyen éhes? Miért vigyáz rá mindig másik felnőtt? Miért szükséges összebújnia a többiekkel, ha jön a vihar? Mikor nőnek ki a rendes tollai? És mikor szánkózhat végre a hasán?
Miközben folyton kérdez, a nála kisebb pingvinekre is vigyáz, akárcsak egy nagyobb testvér, és megtanítja nekik, hogyan él egy igazi pingvin. Mert a változásoktól nem kell félni, elég csak hozzájuk szokni.
Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.

A sorozat további kötetei:
A bagoly, aki félt a sötétben
A cica, aki haza akart menni
A Könyv Magyarul!


Letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789634101550
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239063 / 1093576
  Translator:


  TAGS:
  Online A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt ebook, könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt FB2, Download A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt PDF , Download A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt MOBI, Online A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt könyvet, ingyenes letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt IPhone, Online könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt PDF, ingyenes A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt DJVU, ingyenes letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt TXT, letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt RTF, Online A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt FB2 , e-könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések TXT, ingyenes A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések könyvet, e-könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt download MOBI, letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt IPad, olvas A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt MOBI, olvas A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt DOC, ingyenes A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt AWZ, Download e-könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt iPad , ingyenes A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt DJVU, Download A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt DVD, olvas A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt TXT, Book A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések DJVU, A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések könyvet ingyenes, A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések könyvet pdf ingyenes, A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt pdf ingyenes, A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt letöltések könyvet epub ingyenes, A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply