A pillangófa és más mesék

Mester Györgyi - A pillangófa és más mesék

A pillangófa

A kis vadcseresznye igazán véletlenül, afféle talált gyerekként került az erdőbe.

Élete kezdetén, egy öreg gyümölcsfa alatt lelt rá a nagy étvágyú seregély. A fűben szanaszéjjel heverő, utolsó, elfonnyadt szemek közül csippentette fel a csőrébe, s röpült vele a magas égbe, majd leszállt az erdőnek egy bokros részén, hogy avatatlan szemek elől rejtve, nyugodtan csemegézhessen belőle. Csipegette, vagdosta a csőrével, majd amikor már nem talált rajta ennivalót, otthagyta és továbbállt.

A következő napokban a júniusi eső alaposan megáztatta a talajt, s az immár lecsupaszított magocska beágyazódott az erdő földjébe. Telt, múlt az idő, s a borsónyi kis mag megrepedt, apró hajszálgyökerei maguknak utat keresve fúródtak a porhanyós talajba. A gyökerek lefelé törekedtek, mintha látogatást akarnának tenni az anyaföld mélyében, a vékonyka zöld szár pedig fölfelé, a világosság felé húzódzkodott. Eleinte vaskosabbak voltak nála még a gaz, s az erdei gyomok szárai is, azután lassan megerősödött. Törzse előbb hajlékony botocskához, majd seprűnyélhez vált hasonlatossá, később gyermekkar vastagságúra hízott. Sudár, egyenes tartása lett…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A pillangófa és más mesék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pillangófa és más mesék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  71
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  428 gr
  ISBN:
  9789638776914
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2692133 / 1162060
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online A pillangófa és más mesék ebook, könyvet A pillangófa és más mesék FB2, Download A pillangófa és más mesék PDF , Download A pillangófa és más mesék MOBI, Online A pillangófa és más mesék könyvet, ingyenes letöltések A pillangófa és más mesék IPhone, Online könyvet A pillangófa és más mesék PDF, ingyenes A pillangófa és más mesék DJVU, ingyenes letöltések A pillangófa és más mesék TXT, letöltések A pillangófa és más mesék RTF, Online A pillangófa és más mesék FB2 , e-könyvet A pillangófa és más mesék letöltések TXT, ingyenes A pillangófa és más mesék letöltések könyvet, e-könyvet A pillangófa és más mesék download MOBI, letöltések A pillangófa és más mesék IPad, olvas A pillangófa és más mesék MOBI, olvas A pillangófa és más mesék DOC, ingyenes A pillangófa és más mesék AWZ, Download e-könyvet A pillangófa és más mesék iPad , ingyenes A pillangófa és más mesék DJVU, Download A pillangófa és más mesék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pillangófa és más mesék DVD, olvas A pillangófa és más mesék TXT, Book A pillangófa és más mesék letöltések DJVU, A pillangófa és más mesék letöltések könyvet ingyenes, A pillangófa és más mesék letöltések könyvet pdf ingyenes, A pillangófa és más mesék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pillangófa és más mesék pdf ingyenes, A pillangófa és más mesék letöltések könyvet epub ingyenes, A pillangófa és más mesék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply