A pillangó álma

Dobos László (Összeáll.) - A pillangó álma

Részlet a könyvből:

Si, az iparos Csi felé tartva, Csü Jüan környékén egy tölgyfára lett figyelmes, mely a vidéki istenségeinek oltáránál állt. Oly hatalmas volt, hogy még egy ökröt is teljesen el tudott volna takarni. Kerülete száz mérték volt, törzse csak nyolcvan láb magasában hajtott először oldalágat, de tíz-egynéhány akkorát, hogy bármelyikből ki lehetett volna faragni akár egy egész csónakot is. Egész vásárnyi tömeg járt csodájára, de az iparos oda se hederített, csak ment tovább. Inasa azonban megbűvölten meredt rá, majd a mester után szaladva így szólt:
"Mióta fejszével kezemben mesteremet követem, még soha nem láttam ily temérdek fát egyben. És mesterem még csak rá se pillant, csak elmegy mellette…?" Ez így válaszolt: "Hagyd a csudába! Szót ejteni is kár róla, használhatatlan az egész. Ha csónakot csinálsz belőle, elsüllyed, ha koporsót, elrothad, ha bútort, szétreped, ha ajtót, csupa mézga lesz, ha oszlopot, belekap a szú.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A pillangó álma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pillangó álma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  9.5 x 16.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  103
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9632082346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1992
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A pillangó álma ebook, könyvet A pillangó álma FB2, Download A pillangó álma PDF , Download A pillangó álma MOBI, Online A pillangó álma könyvet, ingyenes letöltések A pillangó álma IPhone, Online könyvet A pillangó álma PDF, ingyenes A pillangó álma DJVU, ingyenes letöltések A pillangó álma TXT, letöltések A pillangó álma RTF, Online A pillangó álma FB2 , e-könyvet A pillangó álma letöltések TXT, ingyenes A pillangó álma letöltések könyvet, e-könyvet A pillangó álma download MOBI, letöltések A pillangó álma IPad, olvas A pillangó álma MOBI, olvas A pillangó álma DOC, ingyenes A pillangó álma AWZ, Download e-könyvet A pillangó álma iPad , ingyenes A pillangó álma DJVU, Download A pillangó álma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pillangó álma DVD, olvas A pillangó álma TXT, Book A pillangó álma letöltések DJVU, A pillangó álma letöltések könyvet ingyenes, A pillangó álma letöltések könyvet pdf ingyenes, A pillangó álma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pillangó álma pdf ingyenes, A pillangó álma letöltések könyvet epub ingyenes, A pillangó álma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply