A pillanat zsarnoksága

Thomas Hylland Eriksen - A pillanat zsarnoksága

A neves norvég szociálantropológus, Thomas Hylland Eriksen világszerte nagy sikert aratott, húsz nyelvre lefordított bestsellere a modern kor információs társadalmával, a csúcstechnológia rabszolgáival foglalkozik. Szórakoztató és szemléletes példákkal beszél arról, miként lehet, hogy a sok információ ellenére egyre kevesebbet tudunk, illetve, hogyan csúszott ki az idő az időkímélő technikai megoldások virágzása idején végleg a kezünkből. Kiderül, hogy sietős társadalmunk a ragályos gyorsulási lázban és a csillapíthatatlan információ-éhségben elveszítette nagy kincsét, a lassú időt, melynek következtében már nem kerülhetünk bele a pillanatba, mert az kíméletlenül maga alá gyűr bennünket.
Eriksennek azonban mindezek ellenére egyáltalán nem áll szándékában az információs társadalom felszámolására buzdítani bárkit is, ő csak a kellemetlen mellékhatások elkerülése végett próbálja meg rávenni a rohanó olvasót arra, hogy hozza vissza önmaga számára az emberléptékű időt, melyben az igazán fontos dolgokra is jutott még idő. Eriksen könyve bárki számára könnyen fogyasztható, mert nem kioktat, hanem kényelmesen sztorizgatva, humoros, öniróniától sem mentes hétköznapi példákkal vezet minket az eltűnt idő nyomára.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pillanat zsarnoksága ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pillanat zsarnoksága ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  236
  Borító:
  RAGASZTOTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789632362113
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210423 / 1066604
  Fordító:


  TAGS:
  Online A pillanat zsarnoksága ebook, könyvet A pillanat zsarnoksága FB2, Download A pillanat zsarnoksága PDF , Download A pillanat zsarnoksága MOBI, Online A pillanat zsarnoksága könyvet, ingyenes letöltések A pillanat zsarnoksága IPhone, Online könyvet A pillanat zsarnoksága PDF, ingyenes A pillanat zsarnoksága DJVU, ingyenes letöltések A pillanat zsarnoksága TXT, letöltések A pillanat zsarnoksága RTF, Online A pillanat zsarnoksága FB2 , e-könyvet A pillanat zsarnoksága letöltések TXT, ingyenes A pillanat zsarnoksága letöltések könyvet, e-könyvet A pillanat zsarnoksága download MOBI, letöltések A pillanat zsarnoksága IPad, olvas A pillanat zsarnoksága MOBI, olvas A pillanat zsarnoksága DOC, ingyenes A pillanat zsarnoksága AWZ, Download e-könyvet A pillanat zsarnoksága iPad , ingyenes A pillanat zsarnoksága DJVU, Download A pillanat zsarnoksága e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pillanat zsarnoksága DVD, olvas A pillanat zsarnoksága TXT, Book A pillanat zsarnoksága letöltések DJVU, A pillanat zsarnoksága letöltések könyvet ingyenes, A pillanat zsarnoksága letöltések könyvet pdf ingyenes, A pillanat zsarnoksága pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pillanat zsarnoksága pdf ingyenes, A pillanat zsarnoksága letöltések könyvet epub ingyenes, A pillanat zsarnoksága ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply