A pénz pszichológiája

Ruediger Dahlke - A pénz pszichológiája

A pénzzel kialakított viszonyunk a lelkünkre is hatással van. Az előrejutáshoz először az alapot kell rendbe tennünk vagyis elsőként az anyaggal kell tisztába kerülnünk ahhoz, hogy továbbléphessünk a szellemi úton. Ha valóban megértjük és birtokoljuk a pénzt, az a testhez hasonlóan kimondottan hasznos lehet fejlődésünk ösvényén. Ha azonban eluralkodik a szellemen, és megszállottá tesz, a test és a pénz is meggátolja, sőt, akár meg is akadályozhatja az előrejutást. Csak az képes a fejlődésre és az anyag rabláncainak levetésére, aki uralja ezeket a törvényeket.
Ruediger Dahlke tanácsival újfajta pénztudatosságot sajátíthatunk el:

Felfedi előttünk azokat a törvényeket, amelyek a pénz áramlását befolyásolják: a rezonancia és a polaritás törvényét. A könyvben található különleges pénzgörbe segítségével bárki megállapíthatja a bevétele, az erőfeszítései és az életminősége közötti összefüggés természetét. Eloszlat számos, a pénzzel kapcsolatos illúziót: például, hogy minél több pénzünk van, annál több szabadidőt engedhetünk meg magunknak. Rávilágít, hogy sokak számára a pénz a szeretet vagy a hiányzó biztonság pótléka, s ilyenkor az is előfordul, hogy egy nagyobb örökség függőségi viszonyhoz vezet. A pénzzel való helyes bánásmód ötletei és a számos gyakorlat megmutatja, hogyan találhatunk vissza életünk eredeti minőségéhez, és hogyan alakíthatunk ki kiegyensúlyozott kapcsolatot a pénzzel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A pénz pszichológiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pénz pszichológiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789635290611
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210520 / 1066703
  Translator:


  TAGS:
  Online A pénz pszichológiája ebook, könyvet A pénz pszichológiája FB2, Download A pénz pszichológiája PDF , Download A pénz pszichológiája MOBI, Online A pénz pszichológiája könyvet, ingyenes letöltések A pénz pszichológiája IPhone, Online könyvet A pénz pszichológiája PDF, ingyenes A pénz pszichológiája DJVU, ingyenes letöltések A pénz pszichológiája TXT, letöltések A pénz pszichológiája RTF, Online A pénz pszichológiája FB2 , e-könyvet A pénz pszichológiája letöltések TXT, ingyenes A pénz pszichológiája letöltések könyvet, e-könyvet A pénz pszichológiája download MOBI, letöltések A pénz pszichológiája IPad, olvas A pénz pszichológiája MOBI, olvas A pénz pszichológiája DOC, ingyenes A pénz pszichológiája AWZ, Download e-könyvet A pénz pszichológiája iPad , ingyenes A pénz pszichológiája DJVU, Download A pénz pszichológiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pénz pszichológiája DVD, olvas A pénz pszichológiája TXT, Book A pénz pszichológiája letöltések DJVU, A pénz pszichológiája letöltések könyvet ingyenes, A pénz pszichológiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A pénz pszichológiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pénz pszichológiája pdf ingyenes, A pénz pszichológiája letöltések könyvet epub ingyenes, A pénz pszichológiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply